Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А є такі хто довго-довго чекав на дитину окремо і все ж прийшов запит на паспорт? (при цьому була сімейна заявка і у дитини є паспорт)
-
Доброе утро! Возможно был такой вопрос, но я его не нашел. Суть в следующем. Семья из 4-х человек (2-е детей 2 и 13 лет). Заполнили форму только на взрослых, но указали что дети едут с нами и добавили их документы. В этом месяце сдали био. Вчера узнали, что нужно отдельно детей вносить в форму. Подскажите пожалуйста как быть в этой ситуации?
-
Доброе утро) отчёт 📑: Подача заявления 02.06 (июнь) Биометрия 08.06 Рассматривал Лондон Апрув 03.08 (август) Отправила паспорт 10.08 в Берлин Получила обратно 18.08 курьером с визой «visitor”. Отметка, что визу ставил Лондон. Итог: из семейной аппликации : я, муж, дочь 2 года. Виза только у меня. Ни у мужа, ни у дочки даже валидация ещё нет 🤷♀️
-
Вчора дзвонили в Оттаву щоб дізнатися на якому етапі розгляд кейсу для чоловіка, я з дітьми вже отримали візи. Він представивився на французькій а я далі спілкувалася. Пояснила, що чоловік не розмовляє ні Англ ні франсе, але він поряд . Інформацію мені ніяку не дали , сказали лише заповнити якусь форму для отримання інформації за другу особу. Ніхто не знає що це за форма?
-
Якщо місяць, то це нормально. Ми чекаємо з 1 квітня 🤪
-
Шановні ждуни, очікував паспорт 7 тижнів (Варшава), пішов 4 тиждень зі статусом (dispatched from IRCC Office to visa application centre in Warsaw ". Вирішив самостійно поїхати до Варшави, а може випадково у них десь завалявся. І дійсно так і було, паспорт знайшовся. Але ситуація зрозуміла, натовп шалений. Тож якщо маєте сумніви - варто з'їздити запитати чи випадково десь в них не лежить ваш паспорт з візою=)