Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка хто вже пройшов цю процедуру, на яку адресу кур'єром у Варшаву потрібно відправити паспорт на вклейку візи і як оплатити зворотню доставку?
-
Ввечері подали, на наступний ранок вже запрошення прийшло)
-
11 тижнів які вони вказують при розгляді документів це орієнтовний максимум скільки чекати. Це десь і виходить +- 3 місяці. Хтось раніше хтось пізніше у зв'язку з завантаженістю. Можна ввести своє місто здачі біометрії і кожному показує орієнтовні терміни
-
Вітаю усіх учасників . Підкажіть будь ласка після електронного подання на візу CUAET скільки Ви часу чекали на запрошення до біометрії .
-
Чекаю вже 8 тижнів. По телефону говорять пишіть листи електронні. На листи не відповідають. Написала звяву щоб првернули паспорт, що буду вклеювти візу в іншій країні, бо мені потрібно терміново поїхати з Туреччини, вже маю квитки на літак. Реакції ніякої паспорти не віддають, ні на що не реагують. Планую їхати в Анкару особисто, буду там мітинг влаштовувати, бо вже просто у відчаї і не знаю, що мені робити. Тримають мене тут в заручниках, не можу поїхати з країни. Просто свині якісь, а не люди.
-
-
5 відправили поштою, 26 - що відправлено конверт з рішенням з IRCC в візовий центр, ну і 28 прийшло повідомлення те що на фото.