Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
эх😂
-
Ну нажаль в мене нема в кого спитати.🫣
-
Друзья, а есть в чате ссылка по которой можно заполнить анкету на визу в Канаде?
-
Биометрия 16.05, подтверждение биометрии мне и мужу 20.06, мне запрос паспорта 24.06, мужу и детям ещё не пришли запросы( Ждем(
-
Нічого не приходило. Але я кур‘єра з України замовляла, то писала йому кожен день, ось тільки сьогодні сказав, що забрав паспорт. Може ваш ще теж десь лежить на видачу кур‘єру
-
Вам прийшло смс чи подзвонили ?
-
Vfs clobal 🤯отримувач 125 злотих за кур’єра
-
Народ что делать заметил опечатку в фамилии в анкете одну букву пропустил
-
Просто мій паспорт теж висів, що з 15 липня у візовому, але кур‘єр тільки сьогодні сказав, що забрав
-
ну вот, теперь весь день почту проверять)
-
А якій службі ви оплатили доставку?
-
Ви знущаєтесь???? Які котята Мені палець в рот класти не ьреба Всі ці питання були задані кожному консультанту! Вони не надають такої інфо бо не володіють🤯 Це просто триндєц повний Я вже написала 2-3 листа з даними паспортів і повн ситуацією Я навіть дзвонила на DPD( бо читала шо в більшості ця кантора привозить паспорти) думала можливо по номеру тел або адресі можна взнати чи є посилка,вон також інфи ніякої не надають Я питала шо мені робити! В консультантів одна відповідь :‘чекайте‘! Тому я хочу взнати можливл є люди в яких була така ситуація? І як з неї вийти? Чи лише вихід їхати в Варшаву?