Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Писав на пошту в різні офіси, однакового листа. Відповів Бухарест, сказав, що справа в Анкарі.
-
Підкажіть, будь ласка, що таке bfs global? Бо я знаю що таке lrcc ( можливо дивне питання , але правда не розумію 😅)
-
Добрый день. Скажите пожалуйста кроме звонков и писем Лондон может есть ещё какие то варианты куда писать мы ждем 17.06 вся семья получили визы кроме мужа . 5 детей уже средств скоро закончится так как катаемся с марта месяца.
-
Хочу поділитись. Може комусь знадобиться. Як бути якщо термін паспорту закінчується раніше ніж ви плануєте їхати. Подавала на візу на себе і двох дочок(05.05). У однієї паспорт закінчується в жовтні. Попросили продовжити(24.05). Так як в Україні не продовжують, а роблять тільки новий, то чекала більше місяця (хоч і замовляла терміновий). 13.06 прийшов паспорт ріквест на старий для усіх трьох. Відповідно дали 30 днів на подачу. 05.07 я отримала новий паспорт і написала лист (в Відень) яи можна вклеїти візу в новий паспорт, не переробляючи анкету. Вони відповідають довго(днів 10 на кожен лист) і сказали «так» В п’ятницю (21.07) подала на вклейку новий паспорт дитини і свій. По ній не прийшов жоден лист крім трек номеру, і трекінг казав шо іі рекордс нот фаунд. Але по факту віза вклеєна, в новому паспорті з новим номером паспорту в самій візі.
-
Всем привет. Вчера одобрили визу сестре. 17.07 биометрия Берлин 28.07 письмо с валидностью биометрии 28.07 запрос паспорта на вклейку Подавалась она одна. Мы с мужем и детьми ждём ещё. Биометрию сдавали 2.07, в личном кабинете биометрию добавили 4.07, но письмо не приходило.
-
А як ви дізнались де воно знаходиться ? Я також би хотіла знати де моє
-
Поздравляю!🥳Мы тоже 8.06 в Кракове, хочу такое же сообщение написать))
-
А кто рассматривал? Почему все пишут где сдавали биометрию, а не офис рассмотрения? 😅