Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В Лондоне? У них наверно свой праздник есть)
-
Звонили на этой неделе в Канаду, насчёт месторасположения моей заявки. Сказали в Варшаве. Написали в Варшаву, они ответили, что в Анкаре. Сейчас написали в Лондон (жену рассматривали), ответили, что заявка обрабатывается😁😁😁
-
Привіт. Друзі,листаю групу,знаю мільйон разів вже обговорювали. Може хто може ссилку кинути на те, як відбувається передача паспортів на вклейку з України,якщо самому( скільки часу на це виділяється? ) і як забрати його потім. Як пересікати кордрн без паспорту? Чи хтось наче відправлчє з України кур'єрськими службами? Чи це надійно? Чи можна,наприклад,маючи 2 діючих закордонних відвезти на вклейку свій паспорт, своєї родини і друзів?
-
Де слідкувати , де мій паспорт ( прийшов код відстеження )ми в Польщі , дякую …
-
Я не знаю можливо завтра прийде )
-
Вы ответили на сообщение 27 числа Сегодня первое 😀
-
Десь в вівторок надіслали через почту польську і сьогодні прийшов тільки не розумію де слідкувати паспорт
-
Не могу,ни язык учить,ни теплом наслаждаться,вся на нервах...реву, сегодня опять три ракеты..сотрудницу убили..а мы ждём и в приоритете!!!
-
Де слідкувати , де мій паспорт ( прийшов код відстеження )
-
Да получите все не парьтесь. Билеты дорогие, учите язык чтобы там остаться и готовьтесь морально. От того что им писать и звонить ничего не изменится, там таких много и всем говорят что в приоритете я уже в нем 3-ю неделю стою. Билеты упадут в цене только осенью. А пока наслаждайтесь теплом, там его нет