Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вроде офиц. Информация)))
-
Виглядає як прощання 🤔 Наступна дата реєстрації 31 січня о 17:00. ⚠️Ви реєструєтесь на miles4migrants.org/ukraine2canada/ після чого на email прийде підтвердження вашої заявки. ⚠️Кожен раунд відкриває всього лише 300 квитків, враховуючи кількість бажаючих, шанси отримати халявний квиток не надто великі. ⚠️Але якщо вам пощастить і вашу заявку буде схвалено, будьте готові вилетіти за 60 днів з моменту подання заявки.
-
Підкажіть як податись на біометрію?
-
Я понял) спасибо!
-
Чому хочете повертатись? В якій провінції знаходитесь?
-
Было написано так в личном кабинете не знаю 🤷♂️ ну в нем пишется что его нужно взять с собой по приезду в Канаду В общем сам не могу разобраться
-
Всем привет)заполнял анкету на визу в Канаду все ок потом отправил паспорт на вклейку спустя неделю пришло водное письмо кто подскажет какие действия дальше нужно делать?еще должно что то прийти?
-
Я тут на пошуки витратила 6 місяців десь. Але тут була вже робота у чоловіка плюс безкоштовне житло плюс моя викладацька діяльність онлайн, то все було непогано, стало ще краще. А там з нуля шукати роботу і перші півроку жити на заощадження. Чи варто, не знаю.