Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Біометрію здавали в Берліні 26 квітня
-
Ві його давно чекав? Чи просто факт що прийшло?
-
Сьогодні в п'ятій ранку моєму знайомому прийшло підтвердження біометрії)
-
Щось тихо було((
-
Только через webform
-
На какую почту им писать????я писал с обычной которую я завел,,где мне прислали ответ на био,,вошем почта пишет что этот адресат не принимает письма,,как сними связаться вобше???,,,а в Киеве можно чегото достичь??говорят вроде открылось,,но открылось посольство вместе с консульством,вот это вопрос???
-
Если у мужа есть возможность в Украине связаться с нотариусом и оформить все нотариально, а потом он Вам сканы вышлет все. Так как без разрешения от отца, вас могут не посадить на самолет даже.
-
Доброго ранку, ми із Циндао) От у мене питання, чи правильно ми зрозуміли? Дружина з донькою в Польщі отримали foil less і вона в понеділок відправить паспорти на вклейку віз щоб по візі дружини ми тепер могли робити візу на тещу. В тещі нема закордонного паспорта (Сайт, де є запис на консульські послуги упав і не встає, а в Україну бояться їхати, та і тещі важко, самі з Херсону), тож зробити паспорт не можемо. Чи можна уже заповнювати анкету на тещу на основі номеру foil less, а не чекати на вклейку? Може вклеювати і не потрібно, бо втратять ще 2 місяці?
-
Героям Слава.
-
Пошлите им crisis webform