Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Написать в кризис заново, добавив в конце UKRAINE2022 для ускоренного рассмотрение. Занимает такое около недели
-
Де ті візи🥱
-
схоже що безвіз як вчора ((
-
По другому ніяк
-
ви у львів по емейлу записувались?
-
Зрозуміла дякую . На почту прийшло запрошення , а в системі не бачу його , чи воно в системі не з’явиться ?
-
ні не скасує, воно там не працює те підтвердження
-
Доброго дня . Мені прийшло сьогодні запрошення на біометрію на 14.03 . Його потрібно підтверджувати ? Я коли натискаю підтвердити видає помилку . Чи не скасує система мою дату якщо я не підтверджу
-
Добрый день, скажите пожалуйста 16 летнему ребёнку нужно заполнять отдельно документ? Заполнили форму как семья. Заранее спасибо
-
Ого, таки точно треба читати офіційні сайти 😉 Дякую велике буду чекати далі 🇺🇦❤️
-
ці записи не світяться в системі, не переймаийтесь. Їдьте на свою дату, вам не обов'язково бути прямо на свою годину, можете приїхати раніше, бо якщо немає світла чи повітряна тривога - вони закриваються
-
Всем привет. У нас с женой запросили подтверждение брака. У нас все честно - живем вместе с 18 года, но вот.. И там просят некоторые документы перевести на английский. И вот ВОПРОС - этот перевод должен быть заверенный какой то, или я могу просто сам перевести и предоставить рядом с документом?
-
Подивіться уважніше, у вас там ще є лист що вашу апоінмент успішно підтверджено. Тому все чудово. А ще, за день до здачі біометрії вам прийде нагадування щоб ви не забули)
-
Так .
-
Biometrics Collection Letter (в ірс кабінеті приходило вам і з ним ви записувались на біометрію), той файл із назначеною датою що вам надіслали коли записали вас на біометрію та закордонний паспорт
-
Це вже все в центрі будете заповнювати. Від вас потрібно запрошення на біометрію, підтвердження запису, і закордонний паспорт.