Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вельми дякую. Я вже так робила але другу заяву cancel. Я вже думаю на тему що буде якщо приїхати в Канаду і там на місці подати...
-
пані вважає що віза то є статус тимчасового резидента, тому у неї каша в голові
-
А если мне не приходило!?? Они уверены что у нас есть, и даже написали дату до которого он действителен 😱
-
Подскажите пожалуйста, где искать sjtd , посольство вернуло паспорт на ребенка без визы, т.к. утверждает что у нас есть на него sjtd, где он может быть??
-
Я ждала 10 минут
-
Надо ждать оператора минут 7-10
-
Поняла
-
Здесь, в этом чатике кто-то писал.
-
вот именно что виза это не статус, виза даёт талько право вьехать в страну, а статус вы получаете у офицера в аэропорту www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/visitors/status.html
-
так, і з вашим розпрекрасним Letter of Introduction вам можуть відмовити в ворк перміті =) Бо то на розсуд офіцера. Він має перевірити чи ви досі відповідаєте умовам. "meet requirements" and "hold temp. permit" це речі які дуже відрізняються. Доки ви не приїхали в Канаду і не отримали свій документ на підставі якого ви вважаєтесь тимчасовим резидентом ви для Канади ніхто, у вас просто є вклеєна віза в паспорті яка каже що на момент вклейки ви відповідали умовам, але вона не робить вас тимчасовим резидентом. Читайте до кінця а не тільки те що вам подобається
-
Вітаю, а скільки по часу вам доставляли три паспорти цією кур‘єрською службою ?