Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрий вечір) Я новенька, і в цілому зараз намагаюсь розібратись, як це все працює. Подала заявку на родину 5 осіб, в тому числі маленьку дитину. Мені прийшли заявки на біометрію. Якщо я правильно розумію, ми подаємо біометрію, і вже після того нам прийде відповідь, схвалена віза чи ні. Але не зовсім розумію, як діяти з дитиною. Про який саме ріквест йде мова і на яких основах він має прийти? Зараз у мене на дитину є просто запис submitted в особистому кабінеті. Будь ласка, поясніть хтось…бо гортаю чат, поки по суті не можу знайти відповіді)
-
Після здачі біометрії приходить validity letter,це означає,що вашу біометрію затвердили і з нею все ок.Потім має прийти лист original passport request,відправляєте або віносите самостійно паспорт і очікуєте на повідомлення,що паспорт можна забирати. По дитячих документах біометрію проходити не потрібно лише очікувати original passport request. З дитячими заявками трошки довше напевно через те,зо вони не здають біометрію
-
Щиро дякую за відповідь! Ага, тобто , якшо я правильно зрозуміла, дитячий ріквест має прийти незалежно від ріквесту батьків?) а без ріквесту є шанси взагалі вклеїти візу дитині, якщо просто нагло відправити дит паспорт з батьківським?) І ще, можливо в когось був досвід) Я так зрозуміла, що очікування на вклейку можуть бути і по 5-6+ місяців. Як бути в такому разі без паспорта на руках? Чи є можливість якось виїхати умовно з тієї ж Польщі, і назад повернутись з внутрішнім Укр паспортом, за умови, що паспорт на вклейці?
-
Ви везунчики, вітаю! Ох, хочеться розібратись і зробити все без посередників, але тааааааак якось це все тяжко)) особливо цей момент очікування. Мені на дитину в кабінеті прикріпили такий лист, це взагалі ок, у всіх таке? Чи з тією заявкою щось не так ?
-
Вже) дякую🫶🏻 Гарного усім вечора!
-
Так, плюс вона вклеїна у моєму паспорті вручну (бо народилась в перші дні війни і тоді вприцнипі з паспортами була напряжонка)
-
Жесть😔 будемо надіятись, обійдеться ) А взагалі де , по статистиці, найшвидше вклеюють? По відгуках я так розумію, що Варшава і Анкара все дуууууже туго…
-
-
Маю питання, прийшло підтвердження на відправку вже на саму візу: як виглядає процедура, куди взагалі паспорт відправляти?