Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я вас розумію, теж в такому підвішеному стані 6,5 місяців😭
-
реквесты получили когда паспорта лежали уже в Берлине. Ничего не досылал, они там сами разобрались походу
-
Всім привіт. Подача на візу дитині 5 жовтня ( групова заявка , мама та дитина , мама одразу візу отримала ) .дитині Досі чекаю , Декілька листів написала в кризову . Сьогодні отримала такий лист . Далі в листі прохання надати перелік стандартних данный для того щоб отримати доступ до її аплікаціі : імя , дата народження , паспорт , номер заявки. І прохання описати мою ситуацію . Тобто до цього часу її заявку ніхто не розглядав ? Чи отримував хтось такі ж листи ?
-
Я не вплинути хочу на процес. Я хочу прорахувати хоча б як діяти далі. Чи на роботу піти, чи дома чекати, дітей віддавати в детячий садок чи ні....
-
А якщо самому поїхати до візового центру з паспортами? Це ніяк не пришвидшить процес? Хтось так робив?
-
Є вже інформація, що є надія на продовження програми. Єдине що неясно, чи буде далі фінансова допомога. Та і навіть якщо 31 березня програма закінчиться, ваші заявки вже подані, ви точно зможете в'їхати в країну і отримати ворк перміт
-
Судячи з термінів- так і програма завершиться, не отримавши візи
-
Можливо вам тут зможуть розповісти, як відправляли паспорти на вклейку без запиту на дітей, і в яких візових центрах є шанс це провернути
-
А в яке місто їздили?
-
А якщо самому поїхати до візового центру з паспортами? Це ніяк не пришвидшить процес? Хтось так робив?
-
Офіційної ще немає, всі чекають. Але інфо від організацій, які займаються еміграційними процесами