Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
по ворк перміту ви не заїдете в канаду, якщо вирішите кудись поїхати і у вас вже буде протермінована віза. По візі ви зможете заїхати в канаду але не зможете там довго знаходитись якщо у вас немає підстав на то (ворк перміт, стаді перміт, візітор рекордс)
-
та нічого не зрозуміло якщо жодного разу не сів розібратись що до чого 😂 головне в чатіку посперечатись
-
Work permit надається лише в аеропорту як дозвіл перебування та роботи в країні на термін 3 роки. Візи для в'їзду в країну, виїзду і снова в'їзду, якщо треба. З Work permit ви не зможете в'хати вдруге, якщо у вас foil-less visa, наприклад, або прострочена будь-яка. Worker visa - це робоча віза, що тут незрозумілого?
-
так я вам і переклала в кінці. Чи дочитувати все - занадто складно? 😂
-
Так це ж ваши проблеми, шановний, якщо тільки від мене)) мені це не треба
-
@admin а ви таких не баните? Людина взагалі нічого не знає ані що таке cuaet, ані що таке worker visa - тільки флудить сидить
-
Ну в мене брат в Канаді, з грудня! По cuaet подавалися! Про "воркер візу" теж не чув! В нього віза туристична до кінця дії папорта, на руки дали ворк перміт в аеропорту! Каже хтось придумав не дучув перекрутив! Посилання будь ласка про воркер візу?! З canada.ca скиньте будь ласка! Йому теж скину!
-
ви маєте спочатку записатись на здачу біометрії, коли запишитесь то на день запису берете з собою свій паспорт, роздрукованне запрошення і той файл що вам прийде на пошту із підтвердженням вашого запису. Всі наче роздруковують, не знаю чи можна їм там показувати в електронному вигляді
-
А так дітей не крадуть горе батьки? 😐