Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Це так не працює, дітей перевіряють не так як дорослих, тому, краще додайте через кризову всі перекладені обов'язково документи, і офіцер бачитиме їх. Як відправлятимете, то коротко опишіть вашу ситуацію. Ці документи вам ще будуть в нагоді при виїзді в аеропорту.
-
Все в одному файлі, пдф, латиницею підписаному, розмір до 2мб. Вони не вміють читати українською, їм потрібне підтвердження вашого легального представництва англійською. Бажано нотаріальний переклад, на головні документи (зшиті і завірені) так як апостиль для них не актуальний. В аеропорту і по приїзду в Канаду вам ці документи, ще знадобляться.
-
я вам кажу якою логікою я користувався при заповненнв заявки наспіх коли ще не було мільярда інфи, в анкеті є поле щось там підпис супроводжуючого чи опікуна для неповнолітніх, там я є і типу заявка спільна, тож в кінці кінців якщо вони бачать що якогось документа не вистачає то мають просто надіслати запит на додаткові лол
-
Так. 23 січня отримав паспорт рекверт.
-
Ні, я в Україні. Наскільки, я знаю, тим.захист тут не впливає. Там саме службові перевірки впливають на терміни розгляду. Я сам чекав пів року після біо.