Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У жены пришел запрос - хотят фото нового украинского паспорта. У нее загран паспорт старого образца. Что делать? Придется просить у консульства справку о гражданстве Украины новую? Паспорт не получить, очереди годовые, или что делаеть? Есть ещё другой паспорт другой страны. Что делать? Посоветуйте
-
Є фірми відправляють. Десь у чаті писали контакти. Я через знайому у Варшаву відправляла. Знайома в Польщі сплачувала кур'єра і відправляла до VFS.потім їй кур'єром повертали. Тіки треба на неї consent form заповнити. За 2 тижні вже повернули паспорти.
-
Моя віза прийшла через 4 місяці за огрн
-
Доброго вечора, зараз пробую взяти апоинтмент до візового центру, але не виходить сайт не працює ( Чи може таке бути? Чи то зі мною щось не так?( Таке пише Sorry, looks like you were going too fast. If you are behind a corporate network firewall please try at a different time or if you have access to a different network that may help. If you still continue to see an error, please Tweet our 24x7 Customer Care Team @VFSGlobalCare about the error If the issue persists, do let us know at www.vfsglobal.com/en/individuals/contact.html or via twitter @vfsglobalcare
-
та то пздж
-
То просто запитала чи це правда
-
Моя сестра казала що потрібно платити 4 тисячі і віза прийде через два місяці
-
Чи потрібно платити 4т грн за то щоб получити візу за 2 місяці?