Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Для записи на биометрию во Львове нужны данные паспортов? Подскажите, что требуют. Спасибо.
-
Человек хочет узнать офис рассмотрения, что ему это даст, я не знаю
-
Вам потрібно було подовжити паспорт, а тоді подавати. Якщо вклеїти в цей паспорт, то віза закінчиться через 3 міс і вам необхідно буде подавати на якусь іншу візу для дитини( cuaet другий раз не дадуть). Якщо є можливість швидко зробити паспорт, то робіть і пишіть в кризову .
-
Вітаю! Поділюсь своїм отриманням: 16.09 - заявка сімейна з дитиною. 17.09 - лист на біометрію. 03.10 - біометрія у Варшаві. 15.11. - лист щодо підтвердження біометрії та реквести дорослим. 17.11 - відправка паспортів разом із дитячім у Варшаву пошта польська. 18.11 - паспорти прийшли. 01.12 - прийшли треки від вфс. 02.12 - зміна статусу у кабінеті для дорослих. 05.12 - паспорти відправлено назад до Варшави та отримано вфс. 05.12 - зміна статусу для дитини у особистому кабінеті та повідомлення що паспорт відправлено назад до Варшави, 06.12 прийшов дитячій. 09.12 - забрали всі паспорти по запису у Варшаві. Дорослі Лондон, дитячій Варшава, всі на 3 роки. Всім успіхів та терпіння!
-
Ворк вклеили? Я просто тоже подавался в конце августа и вот жду уже паспорта тоже. Знакомый подавался в конце июля и вклеили визитор
-
Так радостно за вас,читаеш что приходит детям,мужьям реквесты и ещё теплиться надежда за моих❤❤
-
И что это даст ??
-
У мужа была виза, рассматривал Лондон. Поэтому туда и писали
-
Я тоже прошла ваш опрос
-
Позвонить в ircc в Канаду
-
Не обов'язково щось бачити. Але є різні пошти , на які можна теж надсилати запити .
-
www.cic.gc.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp
-
И чем эта информация поможет?)) Не вижу особой разницы. И они не дают такую информацию.
-
Яким чином дізнатись хто розглядає заявку? (Лондон чи там іще хтось)