Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Народ, хелп. Відправили паспорти на вклейку в Берлін. Трек номер оновлювався про отримання вфсом, про відправку в ірсс, про отримання ірсс. Сьогодні трек оновився на таке …The decision envelope for your application, tracking ID No. has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in Vienna,austria. І тут питання. Чого доки поїхали у Відень а не назад в Берлін??
-
Просто тоді цікаво, якщо у дитини паспорт закінчується набагато раніше, ніж у мами, то як, дитині візу, скажімо, на 2 роки, а мамі на 3🙄
-
Все я поняла )) Спасибо ☺️
-
То есть здесь ? Я правильно поняла? 🥹
-
Підкажіть, будь ласка, дітям вклеюють візу у паспорт одного з батьків? Навіть якщо у дитини є свій паспорт? Дитині 2 роки
-
Там просто указывали что после загрузки запрошенных документов я получу подтверждающее сообщение в своей учетной записи , но ничего не получила
-
Может кому-то пригодится: 25.11 отнесли в Дюссельдорф три взрослых паспорта 02.12 отнесли туда же детские паспорта 3шт 08.12 забрали 2 взрослых w на три года срок, вклейка Лондон. И 1 детский v срок до конца паспорта, вклейка Варшава. По остальным паспортам сказали ждите, проверили по "системе" одного из детей не нашли 🤯🥴. Что касаемо трек номеров и тд частично были, частично нет.
-
Здравствуйте, кто отправлял дополнительные документы(CV и прочее ? Вы когда отправили у вас так выглядело ?
-
Доброго вечора, підкажіть, чи була в когось така ситуація, що ви відправляли паспорт на вклейку після закінчення строку 30 діб, і як це відбулось, чи не було проблем, і чи прийняли паспорт ? буду вдячна за відповідь
-
Спасибо большое,жду тогда)