Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
всім корисно подивитись www.youtube.com/watch?v=XruAVhTpOs8 - наскільки ви готові для Канади
-
я проходив співбесіди в 23 компанії поки влаштувався, знайомий вже на сотню співбесід йде
-
Ні, треба дивитись ютьюб відео та читати гайди по резюме та співбесідам, щоб не втрачати можливості не тернуватися на самих співбесідах та один одного тренувати по типовим питанням. Я так, мені тут ок бо маю мову флюєнт, гроші, знайшов роботу, але хелсекр тут просто вбиває
-
Привет Mokliak! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
Гарного всім вечора! Підкажете, будь ласка, в якому банку можна відкрити рахунок і потім закрити його віддалено?
-
не знаю щодо закриття віддалено, а найкращий банк RBC, TD теж норм. CIBC найгірший з біг-5, БоМ та Бенк оф Скоша туди-сюди не риба не м'ясо
-
ну, це не суть важно, що важно: Канада - це заморська колонія Китаю де також багато індусів та сікхів з Пунджаба :)
-
по громадянському паспорту україни хтось немов влітав, але це корнеркейс треба гуглити як їх пустили авіалінії
-
Друг должен завтра лететь в Канаду. Уже в дороге обнаружили, что паспорт с визой пропал(утерян), отменили рейс, связались с работодателем. Кто подскажет, звонить завтра в IRCC? Ему ждать новый загран не менее полугода, очень долго. Поделитесь инфой пожалуйста, что можно сделать , какие шаги предпринять и как максимально быстро вылететь без паспорта. Работодатель ждет уже 5 месяцев, снял им дом, а тут такое чп. Буду признателен за информацию и совет.
-
звісно візу наново отримувати, це 6+ місяців чекати буває
-
Дякую, хлопець загубив паспорт з візою- це є проблема, завтра зателефоную в IRCC
-
суть така що IRCC ніяк не відповідає за такий факап, тому навіть якщо б в них не було беспрецедентного перевантаження системи 300 000 аплікантами вони б не зробили нічого що б пришвидшило повторне отримання, це емердженсі для нього а не для IRCC, а для них всі 300 000 в системі в загальному порядку йдуть.
-
ось, нема опції рекавері для віз Outside Canada www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=044&top=12
-
все робиться, повільно, рік ще є
-
Так я розумію, тільки питання не в тому як до цього відноситься IRCC. Нажаль факап є, питання що з цим робити) є факт, тому і запитав у групи, що з цім робити. Бо треба вирішувати проблему, дякую
-
Спасибо ✊💙💛
-
звісно сам обираєш, хоч в той самий день коли отримаєш хоч через рік