Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
1 документ - это закрытый wp, который выдают под конкретного работодателя и работать можно только у него. а у работодателя есть адрес. вот и все по cuaet выдают открытый wp без привязки к конкретному работодателю споры и последующие дебаты ваще не уместны. хватит нагонять панику
-
Всім привіт скільки ви чекали довго 4 повідомлення в мене це 3 повідомлення від візового центра подав паспорт 21.11. на вклейку в Варшаві
-
Можливо, я не правильно донесла інформацію, можливо мене не правильно зрозуміли. Фото з відкритого доступу в інтернеті, так як дійсними документами не думаю, що хтось зараз захоче ділитись. Два однакових документи, тільки в одному вказана провінція, а в іншому ні. Employment location. Можливо після проходження мед комісії можна буде вказати іншу провінцію, або по прибуттю в аеропорт зразу просити в офіцера, щоб вказали іншу. Цього я не знаю. Якщо хтось має на місці знайомих, які готові задатися цим питанням. То позапитуйте і поділіться, будь ласка, інформацією. Для мене це питання також відкрите... Всім віз.🙂
-
Похоже они имеют ввиду замену или добавление документов через кризис форму. Потому что если они запрашивают дополнительные документы в кабинете, то там появляется кнопка « добавить документы»
-
Все теж саме що й на себе. Відоси є в ютюбі
-
Привет друзья. Через сколько обычно приходит паспорт реквест после биометрик валидити?
-
Вітаю друзі, виникла наступна ситуація, можливо хтось стикався з таким і може підказати, що робити: подала анкету ще 30 червня, біометрію здала 16 липня дозволу на вклейку паспорта досі немає. На початку листопада написала в кризову- відповіли, що моя анкета буде зазначена як пріоритетна. Тиждень тому додала по кризовій формі перекладений та завірений нотаріусом український паспорт, на що отримала відповідь сьогодні:
-
Всем привет! Есть ждуны или те кто получил уже визу cuaet во Вроцлаве? )
-
Можно и меня добавить?
-
может это логично. только вот какой факт. открытий work permit - это федеральный документ, который действует на территории всей канады. также как и pr канады и паспорт гражданина канады. федеральный, а не провинциальный. чтобы делать логочные выводы, база должна быть верная, а не ложная