Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Имею ввиду что подал по мейлу заявку в очередь на сдачу био во Львов. Написали что в течении недели дадут дату приезда. Прошла неделя, тишина
-
Група, сім'я
-
Уже неделю жду приглос на биометрию! Это нормально? Сколько обычно сроки ?
-
Отримати назад паспорти кур'єром, ще той квест. Як то все заплутано і тяжко йде
-
Доброго дня. Може комусь буде корисна інформація. Два тижні чекали на кур'єра з паспортом чоловіка. У Варшаві ж кажуть, що трекінг намбер не дають, то ж треба чекати на повернення паспорта до них. Тут, у групі, мені порадили подзвонити в dpd та ups. Перші не захотіли перевіряти у базі без трекінг намбера, другі перевірили по адресі, телефону та призвищу - нічого. Знайшли ще номер бізнес кур'єру, там паспорт швидко знайшли. (+48 660 567 668) Сказали, ніби було дві спроби кур'єра dpd віддати паспорт, але наразі він знов у Варшаві ( до слова, нам ніхто не дзвонив). Запропонували відправити знову до нас. Поки говорила з ними, виявилося, що чоловік цей час переписувався з того ж приводу. ( [email protected]) Так само погодився на повторну відправку і дописав подробиці, що треба задзвонити і він вийде, забере сам. То було в п'ятницю, і от сьогодні, у вівторок зранку, паспорт у нас. І на конверті написані ті подробиці, що ми писали по доставці. Ніби їм так не зрозуміло, що треба дзвонити).
-
Принести в визовый центр
-
Дякую, бо записалася на отримання паспортів, і не хочеться двічі їздити
-
Доброго дня, подруга моя чекала так свій паспорт, подавала в Кишинів на вклейку, 3 трек номера прийшло, 4 ні, ми чекали 2 тижні від останнього повідомлення і поїхали перевірити чи є він, чи взагалі можна щось дізнатися, але паспорт був у візовому центрі вже , забрали.
-
Так і у нашому випадку. Кажуть, що в дорозі. Хоча ще тиждень тому по трек номеру відслідкували, що паспорт надіслали до Варшави.
-
У мене паспорти всіх членів сім'ї прибули до візового, крім мого, хоча були відправлені одночасно... На мої листи до візового відписуютт, що він в дорозі, хоч це я і без них бачу