Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А хто прислав підтвердження Оттава чи Лондон?
-
Вітаю!!! Скажіть будь ласка в якій країні подавали, місто де обробляли заявку?
-
А вы звонили или вам позвонили?я вот тоже написала на кризис форму и думаю ждать когда ответят или еще позвонить лучше?и на какой номер вы звонили (если звонили)
-
Ви жартуєте записи аж 27 грудня вних криша поїхала в Візового центра.
-
t.me/cuaetwaiters/193219 Пару часов назад делал скрин
-
Дякую! Зробити нічого не зможуть...просто це неправильно по Кабалі таке творити...Як людина, яка закінчила Інститут Тори, то мене це бентежить зсередини.... вірніше моїй душі це незрозуміло...)) тому й така реакція та попередження всім нормальним людям! Барух hAШем!🙏🙏🙏🇳🇮🇨🇦
-
Сімейна заявка 5 осіб 22.06.22 Чоловік біометрія 26.06.22 запит на паспорт 01.12.22 Дружина біометрія 18.07.22 запит на паспорт 15.08.22 Мати дружини запит на паспорт 15.10.22 Діти (11 та 13 років) запит на паспорт 01.12.22
-
Есть у кого то возможность зайти посмотреть на сайт визового(Варшава) на когда есть даты что бы забрать паспорт?(желательно скрин)Я записан аж на 27,а паспорт уже готов.Хочу отменить и забрать раньше.Заранее спасибо тем кто откликнулся😊
-
Доброго вечора. Відправив паспорт на вклейку в Відень (Австрія). VFS Global відправили мені повідомлення, що паспорт готовий для того щоб забрати. Але не можу зрозуміти я повинен сам забирати чи чекати повідомлення на доставку кур'єром? Я заплатив в банку 38 євро, перед тим як відправити паспорт і всі папіри з копією цеку вклав до пакету відправлення. Це ще було на початку жовтня. Мені краще їхати до Відня самому забирати? Дякую
-
Якщо хтось шахрайським методом з підробкою скористається навіть скріном мого чи іншого паспорта в злочинному намірі , то це вже злочин, який карається...а попередити про це необхідні органи на випередження не є марним та зайвим! Нікому не совітую таке творити...Барух Даян hAЕмет! Закони Тори порушувати, за це є покарання по Заповідям! Барух hAIШем! 🙏🙏🙏✡️
-
З сьогоднішнього дня не приймають