Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Подати заявочку, там десь на воркперміті буде написано куди і як
-
Если укр гражданство, то вторая заявка может помочь.
-
Не помогает. Поэтому и ждут по полгода, по году
-
вітаю всіх ждунів. шукав у групі, але не знайшов якихось порад щодо своїх дій у разі відсутності будь-якої активності після здачі біометричних даних. 11.01.2023 у Львові здав відбитки. сказали, що очікувати в середньому 4-6 тижнів. на жаль, досі немає жодного руху. тільки що перевірив трекер, Application status - In progress. я знайшов тут у групі інформацію, що деякі лди чекають і по півроку. Порадьте, будь ласка, що робити? писати в кризовий центр? якщо так, то яку аргументацію приводити, щоб їх якось змусити ворушитися? хто що робив, хто має досвід спілкування через кризову форму?
-
В мене змінились бо я виїжджала вже І змінила роботу на той момент Так шо можуть
-
Це підтвердження біометріі За нею має бути запрос на паспорт для візи Робила нову електронку Все нове Данні такі самі
-
Да, подать вторую заявку
-
Я тупо шо тижня писала крізіс Зробила другу заявку і нічого Чекаю тільки 2 місяці від здачи відбитків але все одно дивно бо здавали з друзями в 1 день і всі вже паспорти з візами мають а я нічого В ітозі по іронії сьогодні написала в кризис Шось по типу Шо мені за цей час навіть беометрік валідарі не прийшов і шо мені точно треба поїхати в вересні І за годину приходить валідарі Без реквесту конечно але все одно
-
Я нет. Делали другие участники, для украинцев иногда помогает
-
Не знаю как в одиночных заявках, в групповом кабинете можно делать с той же електронкой
-
Ви можете спробувати бо є люди яким це допомогає Не знаю чи це збіг Але все ж таки є