Движ Ванкувера 🇨🇦
-
Насколько я знаю, столы в барах бесплатные обычно
-
У меня в дт иьнтерьвью на 14:30 и потом на 15 в Норт Ванкувере, потом в принципе могу подойти
-
На вотерфронтн SteamWorks, но там точно 2$
-
В общем, если кто готов дайте знать потому как мне ехать минут 30-40
-
Подтянешься?))
-
Или как то так
-
Если действительно так, скажи потом название бара или гео
-
Ты имеешь в виду ?
-
Rogue
-
Прям на вотерфронте есть заведуха
-
Мб) я не играл но в барах в которых был говорили бесплатно
-
Остальные на работе сейчас
-
Договоритесь с Костей
-
Так это на бильярд собираемся?
-
Neocitran в пакетиках заварити окропом, як наш фармацитрон, на пів дня знімає всі симптоми навіть ковідні. Tylenol також популярний але як на мене толку з нього небагато
-
Че-то все заболели так резко
-
Нагадую що сьогодні дуже важлива, оглядова лекція по пенсійний системі в Канаді. Якщо ви плануєте залишатись в Канаді, або ви тут вже декілька років і не маєте багато знань про пенсійну систему, то вам дуже потрібна ця лекція. Що ми розглянемо? Почнемо з державної пенсії, потім rrsp, tfsa, потім DC DB work plans, потім life insurance та реверс мортгедж. Лекція оглядова і буде давати загальну мапу і розуміння як працювати з цією частиною фінансових реалій заздалегідь. Тому і змінює життя, тому що зазвичай великий відсоток людей знає або про те, або про інше, але не знає про все разом і тому втрачає гроші. Починаємо в 6.30 !по Ванкуверу! вечера сьогодні, тобто завтра (30 березня). Доречі, чомусь хтось вчора зайшов...якщо ви читаєте то лекція не вчора, а сьогодні:)) Daniel Polyakov is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: Daniel Polyakov's Zoom Meeting Time: Mar 30, 2023 06:30 PM Pacific Time (US and Canada) Join Zoom Meeting us06web.zoom.us/j/89847396073?pwd=cG5tdVAvczNBNVVTazJEUVdHNktOZz09 Meeting ID: 898 4739 6073 Passcode: Ukraine І трошки про мене. Вже майже закінчив колледж по Financial Planning (залишилось 5 тижнів) в Канаді та майже вже отримав сертифікат дипломованого Financial Planner, влітку працював в банку, і далі планую це робити. До цього був директором транспортної фірми, тому маю якийсь життєвий досвід тут і готов їм ділитись. (Звісно лекція буде на українській мові.)
-
Дякую, буду юзати сьогодні))
-
Купи advil extra strength, от температуры и слабости хорошо помогает. Есть еще dayquil and nightquil-cough/cold flu relief. Нужно одну утром, одну на ночь. Зеленую на ночь. Оч хорошо помогает
-
Я не різко, я так вже другий тиждень хожу)))
2 Feb 2023, 12:26
11626/54977
13 Apr 2024, 04:28