Движ Ванкувера 🇨🇦
-
да ты ставишь прайс и люди бидятся иногда разумеется за меньше продаётся чем автор спрашивает. Вверху я скрин одной из таких работ скидывал
-
Так, але знову ж таки ні. Є два варіанти : аукціон і стабільна ціна. В залежності від того як ти хочеш виставити. Хочеш роби аукціон і тоді є шанс, що ціна піде набагато вверх або навіть не дойде до підлоги. Або ставиш ціну в залежності від підлоги на ринку і чекаєш коли в тебе її куплять. Звісно є варіанти холдити і грати в довгу, але я дуже рідко зустрічав проекти які після позначки в 3-4 місяці не починали падати в ціні
-
ну человек согласился на прайс ниже, такое тоже случается. Но в принципе на более менее , если так можно выразиться, нормальных площадках артисты всегда прайс выставляли.
-
ну этого всего я уже не понимаю, я с стороны артистов говорю, что начальный прайс ты ставишь, на более менее нормальных платформах типа фоундейшн или суперэйр. Энивэй эти нфт уже мертвы как пару лет наверное.
-
Артіст ставить сталу ціну, оголошує день дропу, в день дропу лягають сервера їх сайту бо на нього заходить забагато людей, починається мінт ( процес коли люди купляють нфт від розробника і процес коли вони створюються ) а до ціни вже на самому ринку творець вже не має ніякого відношення, це вже самі люди виставляють в залежності від унікальності, часу та стартової ціни. Звісно ніхто не виключає момент маніпуляції ціни зі сторони розробників, адже вони часто залишають собі якусь кількість картинок. І ні, на них і зараз можна дуже багато заробляти, знову ж таки правильні проекти, але зараз для цього треба більший стартовий капітал і багато працівників.
-
да я про артистов, там эти купи продай наверное да что то зарабатывают
-
вначале туда очень талантливые артисты пришли а теперь там продают какую-то хрень которую АИ генерил еще 2 года назад
-
всем привет. ищу руммейта, бюджет +/- 1000. смешно шучу, редко бываю дома. лс.
-
Так еще красивее будет😂
-
Такой вид у нас завтра будет на барбекю)
-
Це шо, Одеса?😍
-
Просто завтра будет у организаторов барбекю на собранные деньги, а послезавтра остальные туда подтянутся