Движ Ванкувера 🇨🇦
-
Раджу вам звернути увагу на чудову можливість – реєстрація в сервісі Evo. За допомогою мого унікального коду P9CJ7QB6 ви зможете приєднатися до Evo абсолютно безкоштовно. Що ще більше приємно – вас чекає приємний бонус у вигляді $25.00 на ваш рахунок для вільної їзди. Не втратьте часу, завантажуйте додаток або відвідайте сайт evo.ca і скористайтеся цією вигідною можливістю!
-
Предлагаю услуги relax массажа: спины, шейного отдела и всего тела. Релакс массаж спины и шеи 25$. + 5%GST tax, общий релакс массаж 50$ + 5%GST tax. Массаж реклакс всего тела с выездом на дом 100$ + 5%GST tax . Оплатить можно картой как украинской так и европейской и канадской через терминал и любой другой страны, либо переводом e-transfer. Тел: 236-591-78-20
-
U-Haul
-
Сегодня чё-то мутим? Погода огонь
-
Йоооу малышарики
-
Добрый день, коллега ищет комнату или квартиру в районе(5-10км) Марин драйв. Мужчине 41, не курит, чистоплотный, деньги есть, работает. Буду благодарен за сотрудничество.
-
Доброго вечора ,чи є в вас відповідь на питання,чому Канада привозить так багато громодян з Індії? Чи є чіткий план зруйнувати країну в майбутньому(Канаду) чи є таємний договір між Канадою і Індією? Бачучи низький рівень життя в Індії мені здається що їх гавермент усі свої гроши віддає до Канади й потихеньку скуповує усю землю тут,і зараз почався фінальний етап,коли вони привозять своїх громадян сотнями тисяч і скоріш за все скоро Канаду переїмінують на Н‘ю Індію.І після цього Олд Індія буде зростати економічно дуже швидко,бо їм вже не треба буде платити міл‘ярди долларів Канаді щоб скуповувати її землю. І потім коли могутній Тандем Олд і Н‘ю Індії буде на своєму піку розвитку,то почнеться їх схватка з Китаєм. Все це робиться з одобрення США,бо їм не потрібен такий конкурент як Китай,але прибрати своїми руками вони його не можуть,тому что хочуть використати Канаду(Н‘ю і Олд Індію) а так як щоб перемогти Китай держава повина бути могутньою,тому вони і дають Індії шанс.
-
А не проблема однієї групи
-
Це всесвітня проблеми
-
Господи, что за дребедень?
-
Я можу й інші речі тобі дозволити
-
Звертайся
-
А ти можеш далі жити в своїй мильній бульбашці