Движ Ванкувера 🇨🇦
-
А так welcome
-
Більшість українці, але також є люди з Казахстану, з росії, та російськомовні канадці. Російська - бо для більшості це рідна мова, не перешли на українську- бо це їх( і мій) вибір. Або приймаєш це - або ні. За негативні повідомлення у чиїсь бік - бан. Усі люди тут адекватні - поважай кожного
-
Тут ты можешь говорить на любом языке. Тебя поймут. Тебя тут поймут не важно кто ты. Тебя не поймут если ты начнешь менять и осуждать других.
-
Тихо адмінша зараз дасть ответку 😂
-
Не вижу
-
Маю на увазі що по аватаркам, то діапазон людей 25-40р
-
Так они и так есть в закрепе еще со времен создателя
-
Наверное порекомендую правила группы в закреп или в описание. А то часто приходится объяснять
-
15 school 🏫 district Майзлі 💪🏿 Sport club SPZ IF Спортивна школа Віталія Мерінова СПЗ СПРИТНО⚡️ ПОТУЖНО 🪨 ЗАВЗЯТО 💪🏿
-
We will see
-
💎 Good night 💎
-
EN🇬🇧 ONE ♥ Thanks 🙏🏻🫡💎⚡️
-
Є такі, але мене в них нама, тому порадити не зможу, але хтось може і знає
-
Но про старость тут он загнул, я согласен)
-
Только, по моему, мы по каждому пункту налажали жестко
-
@anastasia7999 Скажи будь ласка! Чи знаєш ти чи є альтернативні групи але суто для укр¿ і на укр мовій! Бо я сама шариш, новенький тому тільки цю групу знайшов! Але думаю що має бути більше 🤔🤔🤔
-
Hello everyone 👋🏼😉 We've finally created a chat for communication and group gatherings. Here you can find like-minded people, friends, or just folks you'd like to chill with, or even a party crowd 🤟🏻😎 Group rules: - No spam (advertising only with agreement) - No profanity - No political discussions - No insults or settling scores (failure to follow these rules will result in an automatic block without the possibility of rejoining the group) 🫵🏻 This group is also suitable for those who feel lonely and want some cool interaction ❤️ Welcome 🤫🔥