Движ Ванкувера 🇨🇦
-
Чего ты вышлет с группы?
-
Пока
-
Тут мои дела всё, до новых встреч
-
Потому шо я в ахуе 😹
-
И вам весело с этой хуйни
-
Какой же пиздец ) Я максим надеюсь шо просто такого прикола еще не было
-
Он уже это не прочитал, снова покинул группу.
-
Здравствуйте я мастер по наращиванию ресниц, перманента и ламинирования, стаж 4 года, только не давно приехала в Ванкувер , работаю на дому ( Суррей 14833 76 Ave) Мой инста ( Tamo Eyelashes)
-
Вітаю, можливо хтось знає де у Burnaby є гарний foodbank?
-
Є тут барбери в чаті?
-
Яке підтвердження? Я не працюю на уряд Канади, але досі працюю на державний сектор України. Мав розмову із послом України в Канаді відносно цього питання. І питання мав з службою МЗС України - Департаментом міжнародного права, департамент підтвердив що вони надають повну інформацію про осіб які перетнули кордон і в який час.
-
Я прийду, кажи дату та час
-
А ну баблотуристов пускай жмут. Рили гнилая тема. Разве что у кого они будут трясти деньги, если люди уже не в стране.
-
Я обязательно прийду, брат
-
В анкеті на отримання 3000$ чітко вказано що кошти даються для адаптації в Канаді, а не баблотуристів
-
@tonykartony
-
Є міжнародні норми. І в рамках системи SIS та інших можна затримати в будь якій країні особу і забовязати повернути або в рамках емісії повернути особу в Канаду.
-
Ты хоть можешь себе представить, сколько человек заехало и выехало с Канады за последние 2 года ? Кто кого будет возвращать и с кого трясти несчастные 3000, как по мне, это очередной вброс и не более
-
Онлайн бухгалтер Списання податків Консультація Подання декларації Ціна від 70$
-
Ростик мені особисто пофіг. Це питання між урядового співробітництва. Хто і як буде цим займатись це не стосується мене. Я за рамки закону завжди. Хоча вважаю що це справедливе рішення із баблотуристами.
2 Feb 2023, 12:26
52965/54977
13 Apr 2024, 04:28