Движ Ванкувера 🇨🇦
-
🎲🧩НАСТОЛКИ! 🎲🧩 ПЯТНИЦА 12.04 18:00 PORT MOODY Адрес: maps.app.goo.gl/RrPcTg8UveQRKByS6?g_st=iw В эту пятницу, 12 апреля, собираемся играть в настолки в Порт Муди. У нас забронирован митинг рум с 18:00-22:00. У меня есть Монополия и УНО. Берите ваши игры. Будет чай и печеньки. Привозите свои любимые снеки и напитки (не алкоголь! Нельзя😢) Адрес: 400 Capilano Road, Port Moody. Станция скайтрейна Inlet Center, выход Barnet Highway North Side Напишите мне, когда приедете, я вас встречу. P.S. Напишите мне пожалуйста в личку, кто собирается
-
Бери конечно. Я только что еще купила Дикзит) Имаджинариум по нашему
-
В этот раз по печенькам только)) Та блин, они мне начали рассказывать, что мне нужны licence, чтобы можно было алкоголь. Грустный потому что пас
-
Буду знать. Но вообще они спросили будет ли алкоголь и сразу про лицензию.
-
💼 "Гумонітарна програма". Основні гуманітарні основи для подачі на імміграцію в Канаді🇨🇦 ✔️ Імміграційне законодавство Канади надає можливість надати статус постійного жителя певним іноземцям, які інакше не відповідали б жодній програмі імміграції, у випадках, коли існують переконливі гуманітарні або співчутливі підстави. ✅ Детальніше - t.me/UA_Canada_Cuaet/1242 Ми в Канаді 🇨🇦 - www.instagram.com/ua_canada_cuaet/
-
I'm so happy right now this program has saved me out of debt a friend of mine introduce me to @harriet_skilton1 platform where she use to invest I just gave it a try I started with $500 after 24 hours i received my profit of $5,500 to my wallet address with no fees thanks so much, I will always testify about Mrs harriet_skilton Join the best platform ever 🔰🔰🔰🔰 t.me/+U6x-MSyVcGYyYzM0
-
www.instagram.com/i_would_rather_be_baking?igsh=dWdtdGRvZGdnY2sx Очень хороший кондитер, несколько раз обращались, очень довольны🙂🙌
-
Доброго дня! Я є професійним бухгалтером в Канаді. Допоможу: - оформлення всієї вашої податкової інформації; - підрахунок і подача документів на повернення податків; - подання декларації. Ціни від $70. Досвід роботи більше 4 років. Якщо є якісь запитання, залюбки на них відповім у приватних повідомленнях.