Движ Ванкувера 🇨🇦
-
«Шукаю роботу із зарплатою $30 і вище за годину!» Вітання! Я активно шукаю роботу із конкурентоспроможною зарплатою. Я маю великий досвід роботи в різних галузях, пов'язаних з веденням бізнесу, управлінням персоналом, організаційними навичками, комунікабельністю, технічною експертизою, управлінням ПК, програмуванням на мові Python, створенням ботів для Telegram і т.д. Я також мотивований, відповідальний та готовий прийняти нові виклики. Я відкритий для різних пропозицій і ладен розглянути можливості роботи в колективі. Готовий надати додаткову інформацію про мій досвід та кваліфікації на запит. Якщо ви шукаєте висококваліфікованого та відданого співробітника, готового принести користь вашій компанії, будь ласка, зв'яжіться зі мною. Дякую за увагу! Я з нетерпінням чекаю на можливість приєднатися до вашої команди і зробити внесок у ваш успіх." Є один мінус з англійською, але дуже добре володію перекладачем. Домовитись і зрозуміти один одного зуміємо без проблем. ☎️ +16723779199 Телеграм: @oleh_legion
-
Всем привет, как многие уже знают впереди будет 3 дня фейерверков в Ванкувере 22,26,29 Июля. С 2am до 8pm будет Family Friendly activities 10 pm - Фейерверк шоу. Очевидно каждый из нас хотел бы быть в компании наших и вместе наблюдать за происходящем, именно поэтому предлагаю обозначить место сбора. Дата сбора: 22,26,29 (все дни) Время сбора: 9pm Точка сбора: 49.286343, -123.142995 (goo.gl/maps/w1bzERou5rsCkDQm9) Делитесь информацией с друзьями, давайте круто проведём время.
-
29 июля в субботу едем в аквапарк, позже всю инфу по времени и цене напишу. Пока просто предупреждаю)
-
💬💬💬 Хотите kyпить машинy? Официальный автoдилeр! Пoмогу вам kyпить авто с закрытых диллeрскиx аyкциoнoв по сeбeстоимости, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цenы❗️ ✅Мaшин oчень много, можно подобрать как бюджetный, так и прeмиум вaриaнт👍 ✅Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. ✅Так же есть Прeмиyм Услyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. ✅Через нас проходит несколько сотен aвтoмобилeй в нeделю. Участникам группы CARFAX бeсплaтнo. ✅Для покупки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 ✅Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. ✅Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты: 📞 786-782-2105 Alex ✅ t.me/USAutoDealer 📸 instagram.com/us.autodealer
-
💬💬💬 Хотите kyпить машинy? Официальный автoдилeр! Пoмогу вам kyпить авто с закрытых диллeрскиx аyкциoнoв по сeбeстоимости, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цenы❗️ ✅Мaшин oчень много, можно подобрать как бюджetный, так и прeмиум вaриaнт👍 ✅Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. ✅Так же есть Прeмиyм Услyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. ✅Через нас проходит несколько сотен aвтoмобилeй в нeделю. Участникам группы CARFAX бeсплaтнo. ✅Для покупки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 ✅Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. ✅Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты: 📞 786-782-2105 Alex ✅ t.me/USAutoDealer 📸 instagram.com/us.autodealer
-