Движ Ванкувера 🇨🇦
-
Да впрочем нормально, я думаю большенство концертов именно столько и длятся. Зато от души спел!)
-
Дедушка уже такой
-
Ля живой
-
🌟 "Вітаємо, дорогі друзі! Це час для великих можливостей та особливих пропозицій! З BLACK FRIDAY я хочу зробити ваш день яскравішим та додати трошки розкоші у ваше життя. Записуйтесь на мої послуги - ламінування брів і вій, фарбування брів фарбою і хною - і отримайте неймовірний бонус: знижка -20% 🎁на всі послуги! Чекаю вас в студії за адресом: Vancouver, 1732 Alberni street Мій інстаграм: irene_kavka instagram.com/irene_kavka?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Я не фанат хоккея, но собиратель такого. Если не найдется фанат, с удовольствием заберу за пиво или еще чего)
-
🔥ЗАВТРА🔥 Лишились ще пару десятків квитків із 300 🤩 Не пропустіть наймасштабнішу українську вечірку року в топовому нічному клубі, в самому центрі Ванкувера 🔥 Квиточки тут😊: www.eventbrite.com/e/ukrainian-party-night-tickets-741071202917?aff=oddtdtcreator До зустрічі завтра 😊🫶 *під час заходу відбудеться благодійний аукціон, також в наявності крутий мерч, 100% продажу від якого йде на допомогу Збройним Силам України. **Частину з продажів заклад також спрямовує на допомогу ЗСУ, за що їм велика повага ✊🏻
-
Я в BCIT, поможет?
-
Call of duty mobile хтось грає?
-
Только пабг
-
Не, мне она так и не зашла. В source можно!
-
Развлечения, которые мы заслужили