Движ Ванкувера 🇨🇦
-
О на этих я бы пошел
-
ребята, кто там на помощь по аренде собирался подаваться? Там же дите нужно в семье
-
J̨̦̈u̲̭̝̟̺͓͍ͧ̆̀̃̉̇͘ş̱͉ͅt̹̭͖̣̤͎͎͌̋̇͝ ̂͋҉̦͍̦̠K̴͇ͤo͎͔͊̃ţ̯͎̮̖͛͂͌ͣ̌wrote on 31 Mar 2023, 23:57 last edited byНу заведи ребёнка быстренько, в чём проблема
-
или это я не понимаю что-то?
-
Лекція по пенсійному плануванню вчора пройшла дуже круто, прийшло біля 30 людей. Всім дуже велике дякую хто прийшов. По результатам лекції люди попросили створити групу по пенсійному плануванню та страхуванню. Тож ось вона. Там будуть апдейти і матеріали що йшли сюрпризом після лекції а також апдейти і майбутні лекції. Посилання на группу в телеграмі: t.me/+coHBP2dd9tViYmVh
-
Особливо це все цінно для тих кому 20-25 років, тому що є багато часу для накопичення грошей. Тому насправді в цій групі багато кому це корисно
-
J̨̦̈u̲̭̝̟̺͓͍ͧ̆̀̃̉̇͘ş̱͉ͅt̹̭͖̣̤͎͎͌̋̇͝ ̂͋҉̦͍̦̠K̴͇ͤo͎͔͊̃ţ̯͎̮̖͛͂͌ͣ̌wrote on 1 Apr 2023, 00:12 last edited byДякую що робиш таке для новачкiв
-
Сплюнь. Только в браке, только от любимого
-
Все мій потяг пішов 🤣😁😁
-
Але в принипі cpp теж працює по цьому принципу
-
В тебе никто не сомневается )
-
Ні, cpp то тільки частина пенсійного забезпечення
-
Це ті гроші які вираховують в C.P.P.?
-
У вас ошибка в названии группы
-
Але все одно має сенс девірсифікувати доходи
-
Ну нє. Просто грубо кажучи тобі треба в декілька разів більше грошей на місяць щоб мати теж самий результат по приросту капіталу
-
Ні, це обов'язкова виплата
-
Так а від цієї cpp відмовитись можно? Бо плачу доху.... А до 70 чекати щось не прикольно.
-
Але треба про це думати заздалегіть
-
Ну але в Канаді є гарна приватна пенсійна система
2 Feb 2023, 12:26
Post 11781 of 54977
13 Apr 2024, 04:28