Ждуны CUAET Общалка
-
З віршем можу допомогти. Хоч і не Леся Українка.
-
Эх, а так хотелось славы...
-
Поздно, он нужен был третьего марта 2023 года
-
Кует мля Совсем обленились, даже читать толком не читают
-
Монолог сумашедшого Привіт народ Така ситуація у мени параноя глобального масштабу Рік тому я приїхав у Канаду і все було Ок але зараз я зрозумів що мене сюди заманили але по суті вони мене і не тримають Короче здвиг по фазі у мени конкретний Зразу було все як у всіх пошук житла пошук роботи, нові знайомства але з часом я зрозумів що всі з ким я тут познайомився це всі їх пєшки даже на роботі де я працюю все фальшиво і всі підстаюються під мени Оце мене ліпе нє Отож вони розмовляють зі мною намьйоками У розмовах намікають що ми євреї Що я єврей хоча я не знаю хто в мени з рідни єврей І кажуть що я єврей по факту але не посуті тіпа в мени єврейська кров але не має тої єврейської жили всіх найобувати корочи занадто добрий Всі вони зі мною поводяться обережно хоча за деякі вчинки мені вже давно мали набити морду Вони потикають мені у всьому Я хочу більшу зарплату Ок підняли я хочу безплатний квиток в спортзали Ок я получив за один де але всі чекають мінімум місяць Продовжим у мени завжди була пороблена із дівчатами ну не вмію я зними заводити стосунки І що чи думаєте Вони мені тут зробили справжній квест Зразу я подумав що вони якісь аферисти потім спец служби зараз думаю артист корочи хз Почали знайомити з різними дівчатами водити на різні туси Звичайно мені це сподобалось але щось у середині мени казоло що щось не те І я був прав, ну це я так думаю Вони даютььмені все що я захочу точніше допомагають це получити але коли я їх на пряму питаю що те все означає і що тут відбувається вони не розуміють про що я Також мене ще хтось шукає тому що мій будинок де я живу завжди охороняють Значить так народ хто мене шукає я у Вінніпезі Я надіюсь що ви мене знайдете і розкажени що відбувається Часу в нас всіх мало бо 16 безезня я запланував від них тікати Буду їхати в Грузії Але це все я коротко описа Кого цікавить можу скинути імена та прізвища усіх людей якими мене оточили
-
Ексклюзивна послуга - продовжую дату останнього заїзду для отримання бенефітів на один тиждень (до 31.03.24). Поспішайте! Пропозиція та кількість місць обмежена! (Вартість послуги за домовленістю)