У мене сусід знизу ігроман, і кричав ночами, рази два в тиждень кричав о 2-4 ночі, я терпіла. Він ще й до всього курить маріхуану, весь запах іде до нас, пару раз він варив взагалі щось хімічне і от я не витримала і пішла сваритись о 8:30 вечора, він відкрив, сказав, що це я прийшла його чіпати, в нього там щось згоріло і взагалі що я там собі дозволяю. Це був афроамериканець як із гетто. І я не перебільшую. Я пішла дзвонити в офіс, щоб залишити повідомлення і на мій подив хтось підняв трубку, я пояснила свою проблему, але адміністрація все ж наполягла, щоб я все таки визначилась, що мене турбує більше - сморід або шум😂. Коротше, через 2 дні в моїх дверях була записка, що моє звернення розглянуто і будуть прийняті якісь заходи. І о чудо! Мій сусід більше не кричить. Але все одно так смердить травою, що аж до блювачки. Добре, що коли не коли, він не вдома. Але... 3 рази я сама кричала: одного разу десь о 8 вечора, бо на мене напала картопля- ну я так думала, я відкрила чулан, а картопля з мішку впала на пусті пластикові пляшки. Було шумно і неочікувано. Другий раз мій чоловік повернувся з роботи додому о 1:30 ночі і зайшов в кімнату, а я чекала і задрімала, тому коли побачила якусь тінь почала вищати - як ультразвук. О 1:30 ночі! Чоловік каже, що я його ще й ногами била, але я не вірю. І на наступний день повторилося щось подібне десь о 2 ночі: він якось повернувся в ліжку, щось сказав і знову я була злякана і з спросоння був той визг. Повірте, фільми жахів відпочивають. Думаю, мене врятувало те, що крик закінчувався швидко і люди не зрозуміли звідки він. Після цього я буду давати своїм сусідам по кілька шансів :)