Ждуны CUAET Общалка
-
Customer should experience pain ©️🤣🤣🤣🤣
-
ну как минимум детей комонлав партнеров это касалось.
-
ну и трабла в чем? не указал - не указывай дальше. просто он не будет иметь права на имиграцию. там даже сносочка есть - если проебали вписать детей - то им потом не светит прицепом имигрировать. только спонсорство. вот и вся обязательность.
-
Підкажіть будь ласка. Дуже прошу. Ситуція: у заяві на візу по CUAET не вказали, що є дитина від попереднього шлюбу. Того часу у батька (тобто у мене) не було при собі фото свідоцтва про народження дитини. Дитина, мати дитини, та теперішній чоловік матері дитини перебувають на окупованій території, яка окупована ще з 2014-го. Дитина народилася у 2014-м році у Криму. Має свідоцтво тільки російського зразку. Це свідоцтво свого часу Україна не прийняла, щоб зробити українського зразку. Через суд також не було зроблено українське свідоцтво. Наразі батько дитини (тобто я) з теперішньою дружиною в Канаді. Дитина, мати дитини, та теперішній чоловік матері дитини досі перебувають на окупованій території, яка окупована ще з 2014-го. Наразі у батька є при собі фото свідоцтва про народження дитини російського зразку. Питання: зараз подали першу аппликацію - Expression of Interest. Далі, коли будемо заповнювати аплікацію на MPNP, при вказівці інформації про дитину та додаванні свідоцтва про народження, буде конфлікт з тою анкетою, яку заповнювали для візи по CUAET. Як краще пояснити цю ситуацію? Хто може щось порадити? Можливо є в когось такий випадок чи просто знає? P.S. Гроші на дитину батько (тобто я) кожного місяця пересилав, окрім періоду з лютого 2022-го по недавній час (знайшов спосіб передавати через знайомих).
-
ну тут я даже не знаю. Не указать о наличии ребёнка в анкете - это по-моему эпик
-
Люблю таких дур
-
Хай лаваш крутить
-
може пускати в чат по рівню iq і після тесту на гугління
-
колесо сансари йопт
-
Без мурлЫк и Писечек будет скучно
-
В поисках себя. Уникальная личность
-
Непробиваемые)
-
одні пісєчки в голові
-
Когда тяжело найти парковочное место
-
Это легендарная личность
-
шось не помню її
-
Мой контингент это мурлыки типа Ланы Мур
-
Одно из ее цитат- я канадский учить не буду так как жду визу в США а там на английском говорит надо и его я буду учить
-
вскривайтє архів
-
Поиск по чату по Лана мурр
2 Feb 2023, 20:35
107671/210447
about 2 hours ago