Ждуны CUAET Общалка
-
Да Что из документов нужно ??
-
Можу поділитись досвідом Тижнів 6 тому перейшла зі стіків нео на сашктки velo (снюзи, чи як воно, та фігня під губу нікотинова) Тягу до паління суттєво перебило, а ближче до від’їзду розірву порочне коло з Velo. У будь-якому випадку, круглої баночки вело вистарчає на 3-5 днів, а це 15 злотих, а нео курилося 1 в день, це 13 злотих. Вже економія, і непоганий перехідний етап щоб зав’язати
-
Чтобы забрать паспорт в Дюссельдорф, запись не нужна ?
-
Плюс, то что я сейчас в принципе и в Польше делаю на низкоквалифицированноц работе... Нужно пытаться брать "лишними" работочасами.... Ибо 5 на 2 по 8 часов звучит как работа белого человека, но я настраиваю ь на 6-1 или 5-2 но по 10часов например, иначе тяжко будет вообще (минимум пока с сажиками/школами все порешается, чтоб жена хотя бы на парт тайм вышла...) Апд Такая апатия, что либо считать до сих пор удалённо ибо даже хрен угадаешь за сколько снимать будешь то... Слишком грубые расчёты, а апатию ещё и ждунство нагоняет, что либо делать))
-
Можливо і є спеціальності і роботи в котрих можна зразу "стартанути" з 25+ в годину, але в основному зустрічаються історії від наших людей про 16,5 - 18,5 на старт і це звичайно низькокваліфікована робота... Тому ці "боги маркетології" вже трошки підзамахали своїми "байками" В мене в компанії чоловік, котрий був чи то менеджером магазину чи то директором в Україні, зараз миє трактори перед сервісом за 17$ і скажем так, він не дуже "довольний" тою роботою... але проблема в іншому, без англійської його на іншу не беруть... Тому кожного разу коли бачу такі "чудові" повідомлення-рекламу від КОНТОР про "безтурботне життя і роботу" в Канаді хочеться просто провалитися під землю)
-
невже так важко людям погуглити трошки?)))) наприклад Манітоба: візьмемо за основу заробітну плату стандартного автомеханіка без сертифікації RedSeal але з мінімальним власним інструментом, розмовною англійською і досвідом в ремонті американського автопрому - 20$-25$ в годину Уявимо чоловіка-механіка з - 21$ в годину Використовуємо tax calculator по Манітобі і бачимо наступне: При оплаті праці Weekly тобто чек щотижня працівник заробив за 40 робочих годин "грубими" - 840$ Потім ідуть вирахування податків - Federal Tax, Provincial Tax, CPP Contributions, EI Premiums - $197.28 І "на руки" працівник отримає - $642.72 А щоб отримати 3000$ в місяць на руки потрібно мати отримати оплату в 24-25$ в годину. А це вже нормальна зп навіть серед канадців до якої потрібно ще "допрацюватися"))))