Ждуны CUAET Общалка
-
Так если ты такой умник,то хули сам блять и не почистишь то,а?
-
Сам вот задумываюсь такого найти 😁
-
Блин Богатый жених
-
Копчёному срочно нужно остаться тут😁
-
Добрий вечір, у мене безвихідна ситуація У мене закінчується дозвіл на роботу, але його не продовжили Я не хочу залишати Канаду, мені дуже подобається тут, моя англійська слабка, на жаль, робота була нестабільна, або не вистачало годин, тому робота не підходила для подачі, яка подача, якщо Англійська слабка, але я вчу мову, але мені це дуже важко я не знаю що робити Я навіть готовий заплатити дівчині, яка має піар, щоб вона вийшла заміж, щоб я получив піар За винагороду 20.000-30.000 $ Пишу як є 20:27
-
Не все любят/могут У меня мама повар но чистить рыбу ей прям мучение А я вообще индифферентна к запаху свежего рыба
-
Такой классный инглишь у нее, может пусть курсы откроет
-
РОССИЯ ТОП🇷🇺 КРЫМ🇷🇺 ДОНБАСС ЛУГАНСК 🇷🇺 ZA ПОБЕДУ ZA ПУТИНА РОССИЯ ТОП🇷🇺🇷🇺🇷🇺👍👍🤣🤣🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🔥🔥🔥🔥🔥❣️❣️💪💪РОССИЯ ТОП🇷🇺 КРЫМ🇷🇺 ДОНБАСС ЛУГАНСК 🇷🇺 ZA ПОБЕДУ ZA ПУТИНА РОССИЯ ТОП🇷🇺🇷🇺🇷🇺👍👍🤣🤣🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🔥🔥🔥🔥🔥❣️❣️💪💪РОССИЯ ТОП🇷🇺 КРЫМ🇷🇺 ДОНБАСС ЛУГАНСК 🇷🇺 ZA ПОБЕДУ ZA ПУТИНА РОССИЯ ТОП🇷🇺🇷🇺🇷🇺👍👍🤣🤣🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🔥🔥🔥🔥🔥❣️❣️💪💪РОССИЯ ТОП🇷🇺 КРЫМ🇷🇺 ДОНБАСС ЛУГАНСК 🇷🇺 ZA ПОБЕДУ ZA ПУТИНА РОССИЯ ТОП🇷🇺🇷🇺🇷🇺👍👍🤣🤣🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🔥🔥🔥🔥🔥❣️❣️💪💪