Ждуны CUAET Общалка
-
Добро пожаловать в Общалку Ждунов PR, CUAET visa. У нас есть одно правило: уважайте друг друга. Пройдите тест, если хотите стать участником нашего совсем не токсичного сообщества.
-
Добро пожаловать в Общалку Ждунов PR, CUAET visa. У нас есть одно правило: уважайте друг друга. Пройдите тест, если хотите стать участником нашего совсем не токсичного сообщества.
-
Или шо там
-
А мог бы пиццу развозить
-
А то как то бесполезно мечецо по монреалях
-
так насильно и 'хочу' это блядь разные вещи. пися дура
-
Вітаю Доброго дня Ми прийняли тяжке рішення покинути Канаду Хочу поділитися цікавою інформацією Мій коханий звернувся до своєї амбасади в Торонто, щоби йому допомогли повернутися до дому. Амбасада купує авіабілет громадянину польщі. А він підписує умову, що сплатить ратами, коли повернеться до Польщі. Це так дбає амбасада про своїх польських громадян у скрутній ситуації. Вирішила і я «приікольнутися» і запитати того самого в моєї української амбасади. По телефону у відповідь жіночка почала жалітися, що грошей нема, в Україні війна. Грошей совсєм нєт. Мастіть собі голову самі. Напрошується висновок Ніхто вас насильно з Канади повертати не буде. Тут ми добровільно попросилися допомогти повернутися - і нам наша же амбасада відмовила. А насильно тим більше вони нікого не будуть стягувати Ти кажеш: хочу повернутися в Україну. А у відповідь : «Грошей на првернення немає» Отже лишайся друже у Канаді
-
Это наверное один из тех, кто хочет замутить пидорский тандем отот, когда двухколесные по одной полосе рядом едут 10кмч и пиздят
-
а там не доходит) там тригер - не хотят покупать билеты - не вытурят)
-
амбасада блядь. геловин и кондытерыня
-
-
-
Сюрприз будет
-
Вдогонку «турдефранс»
-
-
когда ты ахуевший беженец то как то нихуя никуда никак не убежишь. даеш питицию чтоб долбоебам зщапретили в интернетах писать петиции...
-
-
Ну нельзя быть настолько тупыми же🤦♂️
-
Манікюрчик та губушки)))
-
Бга
2 Feb 2023, 20:35
147974/207083
less than a minute ago