Ждуны CUAET Общалка
-
Бга
-
О я тильки заскринила)))
-
Ні, пока що поради роздають
-
там уже послушали?
-
Може ви стикалися?
-
Сутками сидять )кого б проінформувати не за всі гроші світу
-
Імміграційні консультанти всі в FB
-
До речі нормальна для життя країна, а то вшнипилися в той куает нічого більш нігде не читають. вилупили очі оооо Канада
-
В Чілі дєвочки ізжайте рожать, в Чілі! Туди не треба візу українці, громадянство й паспорт дитина отримує при народженні , мати може отримати пмж як опікуна громадянина Чілі ) ну трохи за роди можно заплатить ,а можно під мостом родить , дешево й сердито
-
В Бразилію віза тож не потрібна українцям можна за 90 днів вспіть родить) ну підгадати
-
А то Канада Канада поїду рожать
-
Та і ще знаю декілька країн
-
Дитина, народжена на території країни автоматично отримує громадянство. Батьки мають статус офіційних опікунів, а через 12 місяців проживання у країні можуть подати документи на натуралізацію.
-
Бразилія так само при народженні громадянство дитині ( где много- много дікіх абезьян)
-
Ну завидует артурка что кому-то маникюр, а он бетон на будове месит
-
Або Аргентину
-
А то ,ооо! Людка в Канаді родила і я хо
-
И паспорта этих стран тоже имеют ряд преимуществ
-
И не только эти страны , то есть! просто надо читать, интересоваться и думать
-
Родители, у которых ребенок родился в Аргентине, получают право на ПМЖ. Этот процесс включает в себя оформление DNI (Documento Nacional de Identidad) – национального удостоверения личности в Аргентине. И даже если оформление документов не завершено, можно податься на гражданство.
2 Feb 2023, 20:35
147993/210676
about 2 hours ago