Ждуны CUAET Общалка
-
Повезло
-
Оу я сегодня по дороге домой с пряжа минут двадцать слушала двух украинок «як я себе відчуваю в цім дивовижнім потоці, як відчувати себе ще краще» бля..ум за разум..
-
Та шо все местные эту комбучу обожают? Это шо вообще такое?
-
очередное дыхание маткой для писичек или как наебать пись
-
🌸 Починаємо осінь разом: зустріч дівчат 🌸 Дівчата з Ванкувера, запрошуємо вас на зустріч, яка дасть нам сили і наснаги рухатися в правильному для кожної з нас напрямку. Зустріч відбудеться в орендованому приміщенні, тому непогода нам не страшна. Що планується: ✨Щире спілкування в жіночому колі. ✨Медитація, щоб позбутися зайвого і налаштуватися на краще. ✨Арт-терапія для створення свого майбутнього на полотні. ✨Професійна фото і відеозйомка, щоб зберегти моменти. ✨Смачні та корисні десерти і комбуча. + Картину ви заберете з собою, її можна повісити у себе вдома. + Професійний фотозвіт після зустрічі. + Нетворкінг серед "своїх". Наша мета - допомогти вам віднайти сили, щоб почати займатися саме тим, чим ви давно хотіли. **Усі матеріали для малювання уже забезпечені для вас* 🗓 Коли: неділя, 1 вересня ⏰ Час: 11:00 - 13:30 (open doors о 10:30) 📍 Де: 4510 Halifax Street, Burnaby, BC, V5C 0K4 Внесок на захід піде на покриття витрат на оренду приміщення та матеріали. Крім того, ми хочемо підтримати наших військових, тому частина зібраних коштів буде передана на ЗСУ. Пишіть під постом або в особисті повідомлення, щоб зареєструватися та дізнатися більше.
-
там были ебаные Y? и YE?
-
У дочери в Германии была однокурсница - Елизавета , ото жопа я вам скажу ,немцы не могли никак выговорить ее имя, в итоге потом с паспортом изменила транслитерацию
-
Я и сама удивилась по поводу физ.банка, но мне это сказали лично и потом прислали емеил. При том, что заблокировали доступ в приложение с айфона в принципе.
-
Хм, буду ждать завтра в суперсторе - гляну
-
Попробуй сначало чисто без вкусовых добаввок типа фруктов, всяких других добавок. Мне это реально напоминает домашний чайный гриб
-
надо было сказать, что их поток мешает твоей гармонии потока. создает турбулентность, а это неэкологично.
-
Потому что я например мате люблю, а все плюются. Может и это зайдет))
-
І вже Бліна не пересядеш, сижу слухаю оцю хуйню ,а вона така зачарована шо капець ,а друга така вніматєльна, госпадє
-
Кому то нравится🤷♀️
-
Понятнее не стало. Это хоть вкусно?
-
Очень похоже если брать без добавок на чайный гриб
-
Попробуем) Вон напомнили, теперь сижу дешманский сет для мате ищу( Мой в Польше блин остался(
-
Вижу в нашем суперсторе 65 продуктов по результату поиска, камюуча чаще всего в холодильниках продаётся, но бывает и в жестяных банках без холодильника
-
Жаль тут есть Рошен в евро магазинах, но нет шоколада с нугой от него который был в Грузии и Казахстане, есть кофеты в коробках и батончики шоколадные, иногда Киевский торт.
-
А тут 15 баксов))
2 Feb 2023, 20:35
149550/207148
about 5 hours ago