Ждуны CUAET Общалка
-
🇺🇦🇨🇦Україна активізує контроль за доходами своїх громадян за кордоном через систему автоматичного обміну податковою інформацією (CRS). Це означає, що дані з фінансових систем інших країн, зокрема Канади, будуть доступні українським податковим органам. 📌 Основні моменти: ✔️Усі доходи та активи українців за кордоном підлягають обов’язковому декларуванню в Україні. ✔️Є ризик подвійного оподаткування: навіть якщо податки сплачені в Канаді, в Україні може бути виставлена додаткова вимога. ✔️Доходи в Україні (наприклад, від нерухомості) також оподатковуються за українським законодавством. Ці зміни потребують уваги, особливо для тих, хто має фінансові зв’язки з Україною. Інформація з офіційної угоди між Україною та Канадою www.treaty-accord.gc.ca/text-texte.aspx?lang=eng&id=102414 #canada #canadanews #immigratetocanada #CRS #канада
-
Угу 2 месяца в гипсе в 5 лет 🙈 малая тупо споткнулась на ровном месте и перелом в запястье
-
Гы, а мне интересно как запоют потужничи в Канаде если начнут налоги собирать
-
Пососут, дичь нелегитимной власти
-
Нене, паспорт и на выход
-
Охуевшая страна, ебать как я хочу это бремя с себя скинуть и больше никогда туда не возвращаться
-
Я подал с
-
Я тя умоляю, сестер пережила, свекровь пережила, дочь сейчас переживаю. Я не представляю даже жизни без скорпионов, неужели у кого то бывает??
-
Радуем пузико ПП
-
У нас в огромной семье я одна 😂 И у друзей дочка 😂😂😂
-
Рецепт есть?😬🌚