Ждуны CUAET Общалка
-
Доброго часу усім! Можливо хтось володіє інформацією, стосовно отримання аналогу Safepass and Manual handling. Буду вдячний.
-
Нуу проблема в том, что пока вы не окажетесь в этом обществе, вы не сможете понять эту ментальность, даже прочитав кучу статей и книг (в существовании которых я сомневаюсь) Ментальность тем и особенна, что она познается только через призму собственного опыта, причем немалого. Опять же - все люди разные)
-
Така вже я людина. Якщо в "омут", то з головою 😊
-
Так і знав що зараз хтось напише за англійську😁 Звісно це база) Але не можливо 24/7 вчитися) Інколи хочеться просто відпочити, щось подивитися або почитати. І в цьому випадку, було б краще, щоб ці фільми/книги також мали звязок з майбутніми планами😉
-
Крайности - это плохо) лучше займитесь английским и изучением провинциальных программ, плюс можно даже изучить новую профессию, если есть время и средства
-
І врешті решт хтось же має створювати противагу тим "іммігрантам", які летять наобум, з нульовими знаннями про Канаду😂
-
Так згоден. Але, нажаль, маю багато часу до того коли зможу розбиратися по ходу.
-
І це 3й лист і один на який вони відповіли) я написав що потрібно екстрено віза і тут де я ракети літають + пару фоток прикріпив і за декілька днів отримав відповідь і passport request
-
Все буде добре)Ментальність ,мені здається то єдине що ми можемо залишити на "розбиратися по ходу ситуації"
-
Погуглив топ канадських фільмів. Так більшість з них спільного виробництва Канади з США (або іншими країнами). Тому так, насправді це важко відокремити та і не має необхідності різко відокремлювати.
-
🤷♀🤷♀🤷♀🤷♀🤷♀
-
Так вже помітив, що якщо узагальнити, то ментальність американців і канадців в значній мірі спільна. Але ж точно є важливі ньюанси, як завжди😊
-
Після цього я отримав запрос на паспорт
-
Ну так, особливо значна ментальна різниця буде між франкомовними і англомовними провінціями. Наскільки я розумію Квебек має веде політику деякої соціальної "відокремленості".
-
Я вибирав refugee
-
Воно залежить від провінції ще, я думаю.Я дивилася блогерів фоном.Це було коли визначалася з провінцією.Було цікаво
-
Поздравляю! Ну, главное, что впустили👍
-
Вы из канадцев делаете каких-то пришельцев😂😂😂 Люди как люди) изучайте менталитет тогда всей северной Америки, с поправкой на то, что в Канаде люди добрее, да и всё 😂
-
Так, трохи читав про це вже. В Канаді нещодавно був день пам'яті жертв цій події. А я от більш хочу зрозуміти ментальність переважної більшості канадського населення, хоча якщо брати суто історично, то всі ці люди "іммігранти" відносно корінних народів. А я шукаю джерел заочного розуміння саме цієї ключової більшості населення (люди які в 3-5-10-му поколінні канадці).
-
база
2 Feb 2023, 20:35
22148/208532
about a minute ago