Ждуны CUAET Общалка
-
Каких документов вам не хватило для сдачи био?😆
-
Вітаю!!!
-
Подскажите пожалуйста как быть в такой ситуации. При подаче 1 ноября на биометрию нас завернули из-за нехватки документов. Теперь пытаемся заново записаться, но пишет что уже есть в базе мой номер и нужно перенести встречу. Пробую перенести встречу и тут требуют номер телефона и справочный номер. Я несколько уже номеров вводил и ничего. Как быть в этой ситуации? Как можно записаться снова?
-
Теж прийшов реквест, але ще чекатимемо на реквест сину, судячі с усього це той ще квест😅
-
я 3.10 отправил, 22.10 пришел трек номер. 26.10 написали что вклеяли визу, и с тех пор тишина ...
-
Дякую! Бажаю Вам якнайскорішого отримання реквестів!
-
Добрий день! Допоможіть будь ласка з реєстрацією на вклейку. У Варшаві. Ніби заходить в акаунт, але вільних місць ні на листопад ні на грудень нема. Може хтось теж пробує зараз, у вас яка ситуація?
-
Уже снег второй раз, но уже видимо надолго... И Калгари тоже.... Мб в нб поехать?)) в Онтарио ещё лучше конечно...)
-
Мої вітання, чекаю на свої реквести☺️
-
Вже є 2 реквести)
-
Теж сьогодні отримали з чоловіком, чекаємо
-
Вітаю, якщо отримав листа про валідацію біометрії це означає що скоро отримаю запит на вклейку візи?🤩
-
Я знаходила варіант за 1500. Якщо цікавить - напишу контакти. Але сама вирішила відправляти через інших
-
Дякую!
-
а можно контакты? Мы тоже с паспортами и билетами, остался только мамин паспорт
-
пошукайте по групах по слову "агенство", "турфирма". Ось наприклад: 6.09 здавала біометрію у Львові Запрос на вклейку візи був уже в 20 числах вересня Надсилала на вклейку у Бухарест Через агенство Медіан Ціна 30€
-
На жаль зараз всюди такі ціни, менше 2000 не реально знайти, попросіть знайомих чи друзів хай віднесуть ваш паспорт за вас . Іншого виходу немає
-
Уже с паспортами и билетами 2000 грн
-
Мають значення
-
есть контакты отправки с Одессы?
2 Feb 2023, 20:35
22911/207192
32 minutes ago