Ждуны CUAET Общалка
-
польша, украина, греция, италия, швеция, чехия и тд. везде летал виззэйром, имея в ручной клади кусачки для ногтей) ножнички - нельзя, пилочку - нельзя, кусачки спокойно всегда возил а внутренний или международный рейс - не имеет значения, т.к. авиационный досмотр везде одинаковый
-
Я конечно не провозила, но предполагаю, что возможно на внутренних рейсах еще могут махнуть рукой, но вряд ли на международных. Просто на сайтах авиакомпаний при покупке билета прям рисунком нарисовано, что нельзя в ручную кладь брать
-
вони люблять відгуки від попередніх роботодавців, але я це все поки що знаю тільки з купи статей та воркшопів з пошуку роботи в канаді )
-
ielts має строк дії два роки, він потрібний для вступу на навчання та для ПР. На роботі не мать питати таке, все буде зрозуміно під час співбесіди )
-
Только собирался спрашивать)
-
так авжеж, провінційні програми саме для цього і створені, для отримання ПР
-
Плюс провінції зацікавлені щоб люди в них залишались, тому додають бали за зв’язок з провінцією (родичі, робота). Програма дає вам можливість отримати ПР та на довго залишитись в Канаді, за існуючим вору перемітом, якщо у вас є родичі, робота - ви все одно можете бути тільки три роки в на правах темпорарі резидента
-
За федеральною програмою вищі критерії а більша конкуренція, умовний прохідний бал може бути 50 і ви його припустимо набираєте, але якщо багато людей подається з балом 100 - ви навіть не потрапляєте в вибірку тих кого розглядають на надання ПР. У провінційних програм менший пул і специфічні програми в яких провінція зацікавлена, відповідно більше шансів на отримання пр
-
Хтось може пояснити, які переваги дають провінційні програми. Зокрема, не можу зрозуміти що дає система оцінювання кандидатів, яким начисляють бали за наявність роботи чи контракту, наявність житла чи родичів, у яких є де зупинитися, вік кандидата і ТД. Якщо все це вже є, то що дає сама програма?