Ждуны CUAET Общалка
-
нет, отправить можно одним конвертом а вот если хотите обратно получить почтой, то за каждый паспорт платить отдельно
-
Підкажіть будь- ласка, паспорти на вклейку відправляти кожен окремим листом?
-
Теж робила свій паспорт у Світлани. Приємна людина, швидко відповідає. Вчора забрала свій готовий паспорт, зробила за 3 тижні, плюс пересилка. Тепер віддала дітей паспорти на вклейку.
-
Віддала буквально вчора, мають 1.11 завезти в Бухарест
-
+380506784555 Світлана
-
А коли віддали паспорти?Дайте контакт. Дякую
-
Я знайшла не с заходу нашої країни везуть. З Києва! А Coral Travel трошки хамовиті стали із-за попиту на них 😞
-
Я віддала в Києві за 1500, не знаю, чи дорого чи дешево, але так, бо ж сама точно не поїду
-
Я знаю 3 кантори які везуть паспорта на вклейку з Чернівців, вони домовились щоб ціни були у них одинакові. я вчора звонив всім 3м сказали ціну одинакову.
-
Пошукаємо інших ;) щоб їхнього боса трошки притримати.Бо це ще не межа 💰
-
Це всі розуміють що ціни будуть підніматись в гору, тому що є попит. Вони кажуть якщо Вам дорого везіть самі.
-
Ожидайте, получите запрос на визу жены позже
-
Спасибо
-
Добрый день, да, нормально. Каждая заявка рассматривается индивидуально к сожалению …
-
Хто знає, де і які організації зараз найшвидше виготовляють закордонний паспорт?
-
Народ,Не звертайтеся в Coral Travel Чернівці ‼️(Coral travel na nebesnoi sotni 23) Я відправляла у Вересні паспорти по 1300 грн свій і дитини. Давала по їх просьбі рекомендацію,Але із-за великого попиту і реклами,їх директор не може собі сумми скласти 😡 як завжди,ніякої людяності,а тільки ненажерливість. Ціна росте бистріше курса 💰
-
Добрый день ... сдали биометрию втроём.. отец.жена.ребенок . У отца и сына в приложении на IRCC в разделе биометрия давно статус завершено а у жены ничего это нормально ? Кто знает ?
-
Сразу вопрос ждунов решиться , но увы это не точно
-
Скажите, если я паспорт отсылаю в Варшаву почтой, смогу ли я его забрать? Или назад он тоже должен быть отправлен почтой? Где-то есть прописаны условия?
-
Тоже слышала . Но по поему тех кто подал ее до 1 ноября это не касается
2 Feb 2023, 20:35
25149/208142
15 minutes ago