Ждуны CUAET Общалка
-
Якщо є пластик, то проблем вже не буде,я маю на увазі, що якщо немає внж чи пластіку і буде він після 90 днів перебування в Німеччині.. і офіцер може порахувати дні і буде просрочено
-
Я такого не чула Ми в Німеччині з березня, багато хто їздив додому і назад Були ті хто вертався саме за пластиком. Тобто уіхали в Україну, а потім на кілька днів повернулися в Німеччину зоб отримати пластик, щоб можна будо повернутися в разі чого. Все норм
-
Ходят слухи, что заводили дела, при выезде из Германии, у кого просрочено 90 дней пребывания в ЕС… кто-то сталкивался? У меня термин назначен, на вклейку ВНЖ, когда уже выйдет 90 дней.. не будет потом бана на въезд в ЕС, никто не знает?
-
І це єдине місце в Европі де можна зробити ід
-
Ми теж не в Польщі але син поїхав замовив терміновий, сказали 1,5-2 місяці Але це найшвидше що ми знайшли
-
Я в Румынии тут около 6 мес
-
Внизу написано
-
Вена за 1,5-2 месяца делала, сейчас начались перебои с электроэнергией в Украине , могут быть задержки
-
Ні, Варшава 1,5-2 місяці
-
А в Европе от 6 месяцев делпют
-
Загран не сделаю, обстрелы Украины. Куда ехать
-
Не обладаю этой инфой
-
Тут я уже бессилен
-
В как просить sjtd?
-
Через кризис форму надіслати фото нових паспортів. Ну і я б іще додав cover letter з поясненням під час відправки на вклейку
-
Тогда скорее всего нужно будет делать загран, либо просить sjtd
-
Не загран. Заявка была оыормлена в 21 апреля. Украинский паспорт
-
А просто внутренний
-
Не загран?
-
Куда его отправлять. Это отличная конечно новость, но
2 Feb 2023, 20:35
26426/207182