Ждуны CUAET Общалка
-
Ну не те шоб знятий, просто закривають на це очі поки-що. Ніхто не знає, що буде якщо наприклад принести через півроку
-
А термін в розмірі 30 днів на подачу паспорта, не гласно знятий?
-
В даному випадку то не є правилом, а просто дурна підказка. Я при подачі анкети був в Україні, там не вклеюють. Що робити?)))
-
Дякую. Так, і тому і запитую, щоб не порушити правила.
-
Подскажите пожалуйста кто сдавал паспорта на вклейку в Берлине на прошлой неделе в четверг 6.10? Спасибо
-
А взагалі вклеїли до 28р, - шикарно!) Я думала V вже не вклеюють.
-
Відповім ще і тут : так, можете де хочете, хоч в ЄС, хоч в США, хоч в Японії, аби ви тільки змогли там фізично опинитись. Вас напевно збиває з пантелику повідомлення, яке ви бачите в листі, про 7 і 9 пункт анкети. Просто не звертайте на нього увагу, вони просто намагаються вам підказати, щоб ви подались у найближчий VFS
-
Не увидела😂😂😂😂 нахожусь в стрессе от того,что профукал офицер вклейку дочке
-
Там на фоні пише ваше фіо і номер паспорту сіреньким) краще затріть і то
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, якщо я написав місце проживання одну країну (де я і моя сім'я фактично проживаємо, і яка не входить в європейський союз) чи можу я ПЕРСОНАЛЬНО подати паспорт до візового центру в Європі (наприклад у Відні)?
-
Відпрацювали в нуль, вже добре
-
Смех просто
-
В п"ятницю газанули, но недовго їхали( печаль.
-
Штук 10
-
Як тільки дадуть візу на дітей
-
Всем привет. Кто планирует в Торонто январь - февраль?
-
А сьогодні що жодної візи не було?
-
Хорошо девочки из агенства ещё в вене. Понесут паспорт обратно
-
Если я говорю на татарском- извините)))
-
Подскажите есть кто, кто на прошлой неделе сдавал паспорта на вклейку в Берлине, получили ли уже трек номер либо паспорта обратно?Сдали паспорта в прошлый четверг и тишина.🥲
2 Feb 2023, 20:35
34715/215002
24 minutes ago