Ждуны CUAET Общалка
-
Ми так їдемо. Залишаемо собі валіхзу обратно до Європи. Тому я спокійна в очикуванні , бо не знаю що саме на нас чекає . То ж чого нервувати заздалегидь?)
-
Вибачте, але накипіло. Вже досить багато часу читаю повідомлення з обуреними ждунами, що на візу подавались всі хто не лінь.... типу навіщо подавались чоловіки які не можуть виїхати з України, або навіщо подавати провсяк випадок.... То в мене до вас також є питання: чому ви, ті хто по п'ять років проживали в Польщі, Італії, Німеччини, Ізраїлю, ОАЕ та інших країни з хорошим рівнем життя, втекли з України в пошуках кращого життя, а зараз познаходили укр. паспорт і думаєте, що ви більше заслуговуєте на візу в Канаду ніж ми ті хто залишились в Україні, ті хто під звуки серена ходять на роботу, водять дітей до лікаря і лягають спати..... Ну зрозуміло, що фінансовий туризм засуджують всі, але в решти, в кожного свої причини податись на візу і не важливо поїде він завтра, чи після закінчення війни, чи може взагалі не поїде...
-
Да. Осознанный выбор. Зато как весело то! Старородящей называют 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
-
Я б краще в Україні жила, тільки у нас дітей народжувать страшно 😬
-
Ну мабуть людям спочатку треба пожити і зрозуміти чи воно їм потрібне
-
і це мінусувати тих хто отримує канадську візу тільки для того щоб отримати 3к доларів та тих хто робить візу щоб втекти до штатів
-
мені цікаво скільки людей з усіх хто подався захочуть отримати пр та назажди залишитись в канаді?🤔
-
Дивилася відео про Манітобу. Хлопець приїхав в кінці квітня. Картина маслом. Сніг в ліце та вітер))) Взагалі Монітоба доволі сувора за климатом. Я жила в таких умовах кілька років , це права жестяк для тих , хто їде з теплих місць)