Ждуны CUAET Общалка
-
Або от... Людина вказала, що працювала в "розділ - повар", а назву і опис фо написала турецькою чи рос і про "електрик". Що роблять?) Кличуть шефа, питають чи таке пропускати, закривають, щоб не паритись, йдуть нервово курити чи виносять на збори наст дня?) Я впевнена, перлів там більше чим в групах ждунів)
-
Нее, я пока что рисковать не буду) попробую сначала написать куда-то, вдруг поможет) а к тому времени, может и узнается что-то)
-
вот например - сегодня, только в нашей группе около 100 виз. Значит было потрачено 100 человек/часов. В неделю у них в среднем 13-15000 одобрений. если один сотрудник делает около 8 анкет в день, 6 дней ( и то не всегда ), то получается около 50 анкет в неделю один сотрудник. 13 000 поделить на 50, получается у них примерно 260 человек обрабатывает наши заявки😂
-
Я не в Канаді, але в мене інша інформація: - дітей обов’язково зараховують до школи, яка відноситься до району вашого проживання - якщо у вашому районі кілька шкіл, ви вправі вибрати, в яку піде ваша дитина - майже у всіх школах є вчителі, які відповідають за акомодацію дитини - зарахування до певного класу відбувається лише по віковому критерію, тобто якщо дитина пішла в 5 років в перший клас в Україні, а зараз повинна була би вчитись в 7 класі, то є велика ймовірність, що в Канаді вона піде в 5 або 6 клас
-
ну кстати, справедливости ради - я свою анкету перечитывал очень долго) так это я знаю, какие данные вводил. Я думаю, что человек который должен изучить каждую букву, сверить все данные, и ещё ожидать какие-то проверки от международных служб - может реально дофига потратить времени