Ждуны CUAET Общалка
-
Ну блин понимаю в 90-е через помогаек делали так как не знали как. Ну а сейчас с ПОШАГОВОЙ инструкцией в ютубе не уметь заполнить. Ведь все эти посредники вообще никак не влияют на гарантию визы или гринкарты.
-
Значит не заплатила того и пароль не дали..
-
Ну раз цена 2к, то людям норм. Было бы дорого - просили меньше, можно было бы получить больше - просили бы больше)) Рынок))
-
Тому я більше і не хочу то робити) Бо кожен пост то якийсь досвід був і корисна інформація, тому кидала А тут вже я просто написала що вона така існує та допомога і далі нічого не планувала кидати☺️ Бо я була таким самим ждуном 105 днів😅 І знаю як воно коли є хоч якась інфа, тому ділюсь Ніяких реклам мені не треба🙏🏻
-
Здесь не забанят. Когда вы отвечаете на вопрос ссылкой - честь вам и хвала) спасибо за помощь участникам. Когда вы просто публикуете ссылку раз за разом без всяких поводов - пойдите посмотрите там полезно - это реклама и в основном чате она вообще запрещена)) Здесь толерантней, но тоже без злоупотреблений)
-
Тому я і пишу що одразу отримати провінційну і тоді вже на федеральну подаватись На рахунку коли ви його у Канаді відкриєте грошей не буде Тобто подались, отримали провінційну і тоді вже федеральну Це нормально і не заборонено Ваші карткові українські рахунки не впливають Моя мама їхала без грошей і була дійсно у ситуації, коли вони дають Не думаю що усі наші люди ідуть з заощадженнями або віддаленою роботою Тому скинула інформацію аби всі знали що таке є І щодо виплати федеральної - на неї ніщо не впливає, мамі після провінційної федеральну також надали Все було окей
-
З дозволу адмінів🥰 Всім привіт, я допомагаю відсилати паспорти на вклейку в Варшаву. Можу їх забрати при особистій зустрічі в Києві 14.10, або ви можете в будь який час відправити Новою Поштою. Назад ви заберете паспорт Новою Поштою. Я допомагаю повністю заповини документи, які треба вислати з паспортом, інформаційно підтримую та слідкую за кожним кроком вашого паспорта, а якщо є якась проблема- телефоную в візовий центр для вияснення. За це- 125 злотих (за кур’єра) та 500 грн (коли я отримаю ваш паспорт з вклеєною візою). Якщо ви подаєте паспорти сім’єю - 300 грн/паспорт. Буду рада відповісти на ваші питання, пишіть в приватні повідомлення)
-
www.ontario.ca/page/apply-emergency-assistance
-
Так, зараз пошукаю, скину
-
+ті питання що у анкеті Заповнюєте її і вас викликають на співбесіду Якщо це складно аби отримати додаткову допомогу, то можливо