Ждуны CUAET Общалка
-
Следите за собой и только , а не думайте какое впечатление у канадцев о украинцах
-
Ребята, нужен совет При заполнении заявки в графе national identity document (по-нашему украинский паспорт) как правильно писать номер паспорта? Например: ЕН12345 В переводе EN12345 Писать EN или просто номер 12345 ????????
-
А вот это не надо в себе комплекс меньшоваротсти поощрять . Вы гордитесь страной и лучшими . Никто не обязывает вас нести ответственность за поступки других людей . Никто и не смотрит на нас с этой точки зрения . Не одобрять и стыдится это разные вещи
-
Впевнений, що все буде добре, відсоток адекватних емігрантів не малий, за рахунок тих хто готовий працювати над новим життям і впахувати, репутація буде як мінімум нейтральною. А так, все індивідуально і кожен має слідкувати в першу чергу за собою та робити все кращим чином в першу чергу для себе😉
-
Я на дняж в Відні був, забирав паспорт дружини (не свій нажаль😢), ну мені як ждуну среднього калібру було трохи не по собі слухати як люди в черзі стоять і вже в очікуванні вклеєної візи токсичать - яка Канада *уйова (прямим текстом). Ну навіщо їхати туди куди ти не хочеш, місце яке ти не поважаєш… . В усьому іншому - все просто, ось з тих приблизно 1млн заявок що очікуються в Канаді лишиться відсотків 10-20 максимум. Всі інші або не поїдуть ( що буде розумним рішенням в їхньому випадку якщо вони не можуть базові питання вивчити ), або поїдуть з часом додому/чи в Європу з токсичними відгуками про Канаду і не менш токсичним відбитклм в країні котра дала їм те, про що більшість мріє🧐 Тому питання, я думаю, що по більшій мірі риторичне😁