Ждуны CUAET Общалка
-
30.09 закинула паспорт у відні і оформила зворотню доставку. Прийшов трек номер ще в понеділок один, сьогодні знову. Зайти по ньому я не можу, що не так роблю ?
-
выходить из зоны комфорта всегда тяжело, но очень полезно. После кризиса, всегда появляется что-то новое: знания, навыки, умения. И да, эмоции это хорошо, они должны выходить, а не застаиваться.
-
Дякую 😊🤗
-
Пишите сюда если что, поможем
-
Website: Click here for applications lodged on or after 02 November 2019 Web chat: Chat Now Email: Send an email to [email protected] Helpline Number: +43720775778 Visit the Visa Application Centre to track your application Инфу о службе не нашел. Но если на этой неделе не доставят, свяжитесь
-
Дякую,я вже маю номер. Я писала то Ользі Сергіївній. Не завжди так просто в Гуглі. І ця група хіба не допомагає з такими питаннями? . Так, є , що для багатьох це легко,але є люди яким важко дається розібратися в тому.
-
в мене без малого місяць ( паспорт в Варшаві) і досі не має трек номера
-
Відень
-
Сдавали в какой визовый?
-
Ничего страшного. Ваш вопрос комплексный. Чтобы тема не ушла в Овер 500 сообщений и посылаем сюда
-
У вівторок. І там було написано, що відправлять у той же день, коли VAC отримав мій паспорт(якщо я платила за зворотню доставку, а я платила, дякуючи гайдам у чаті ждунів)… але чититаючи чат, я зрозуміла, що у той день ніхто мій паспорт не відправить, тому моє питання більш конкретне. вибачте якщо щось не так запитала, пишу перший раз у цю групу🤷♀️
-
Не важко гуглити , треба ще знати що 😅. Я, наприклад, не знаю. Група і є для такої допомоги,коли навіть не знаєш,що саме шукати
-
А ready for collection когда получили?
-
Паспорт слала 27.09
-
Всегда пожалуйста. Когда вы его сдали?
-
Я тому і питаю, що я не знаю якою доставкою вони відправляють…. З того моменту як прийшов цей лист, пройшло кілька днів… тому питаю, дзвонити їм чи писати листи, чи просто, почекати? 🤷♀️ Очевидно, що в них (VAC) є чим зайнятись і без моїх питань, звінків та листів! Але дякую, хоч за якусь відповідь
-
Вам визу вклеили. Ожидайте доставки. А вообще лучше связаться со службой доставки и уточнить у них. Какая служба занимается вашей доставкой